Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька: “Я сьогодні трішки татусь, бачите?”

Як виглядають будні із сином Олександра Педана, відомого українського шоумена? Ведучий поділився відео своїми сімейними моментами на Instagram.

Історія буднів татуся Олександра Педана, відомого українського шоумена та телеведучого, розкрилася в його останніх відео на Instagram. Почавши із невдоволення через сусідський ремонт, а саме свердління, він швидко перейшов до розповіді для своїх підписників.

Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька
Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька

На початку ролика, Педан згадав про вихід нового випуску свого подкасту “Кажуть” на YouTube-каналі “Педан Шоу”, підкресливши цікавість та корисність нової теми про здоров’я, яку будуть обговорювати.

Ведучий також розповів, як виконує роль люблячого татуся:

“Я сьогодні трішки татусь, бачите?”.

У наступному відео він показав робочий стіл, де проводить навчальний час із сином. Разом вони вивчали іноземну мову, а саме англійську. На столі можна побачити ще не завершений обід та багато різного навчального матеріалу.

“Я сьогодні з Марком за старшого. Ми з ним робимо самостійну з англійської. Він робить, а я контролюю”, поділився ведучий з прихильниками.

Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька
Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька

Нагадаємо, що Олександр Педан почав свою кар’єру у 1997 році у КВК, коли грав у команді “Три товстуни”. Згодом він став відомим як ведучий ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі, де й заробив популярність своїм гострим гумором.

Варто зазначити, що Педану вдалося створити міцний шлюб, зустрівши свою дружину ще в шкільних роках. Їхнє подружжя виховує двоє дітей: доньку Валерію, яка народилась у пари у 2005 році, та сина Марка, який з’явився у 2016 році. Валерія подалась по стопах батька, дівчина знімає гумористичні відео та ділиться ними у соціальних мережах. Також у неї можна знайти багато спільних фото з татусем.

Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька
Олександр Педан показав, як виконує роль люблячого батька

Олександр якось зізнався, що дуже щасливий, оскільки йому вдалося зустріти справжнє кохання на ціле життя, з яким він дуже щасливий.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.