Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яку повністю витіснила Катя Осадча: скромна жінка з темною косою

Юрій Горбунов, відомий в Україні шоумен. Його особисте життя неодноразово ставало об'єктом зацікавлення глядачів. Однак, найбільше під лупу публіки періодично потрапляє його перша дружина.

Ще до зіркового статусу початківець на сцені Івано-Франківського драматичного театру  Юрій Горбунов закохався в талановиту балерину, яка на той час була заміжня та мала доньку. До того ж жінка є старшою від Юрія на 12 років. Все це не стало перешкодою для коханців, які побралися та мріяли створити власну родину. З часом дружина віддала перевагу сім’ї та підтримці молодого чоловіка, який мав не аби які кар’єрні амбіції. Вона залишила театр та сцену. Проте, ця любов не знайшла продовження у спільних дітях, або довгих сімейних роках.

Скромна жінка з темною косою

Перша дружина Юрія, Людмила, як тоді, так й досі вражає своєю скромністю, витонченістю та внутрішньою красою. Хоча їхні спільні роки були швидкоплинними, ця жінка залишається частиною життя Юрія Горбунова.

Пізніше телеведучий знайшов свою долю з Катериною Осадчою, з якою створив приголомшливу кар’єру і народив двох дітей.

Стосовно зовнішності, можна сказати, що дружини Горбунова геть різні. Поряд з яскравою та молодою Катериною, Людмила виглядає менш помітною.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яку повністю витіснила Катя Осадча

Не дивлячись на те, що Юрій Горбунов і його перша дружина не обрали шлях спільного батьківства, кожен з них знайшов своє щастя та успіх у різних сферах життя. Зараз вони, залишивши за спиною сімейне минуле, зберігають певний рівень спілкування, який може слугувати прикладом толерантності та поваги. Людмила у 2022 році проживала в Америці, а Юрію довірила наглядати за своєю київською квартирою. Весь час колишні спілкувалися телефоном.

Шоумен каже: “Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими були пов’язані роками”.

Отже, сім’ями колишнє подружжя може і не дружать, проте вони нормально спілкуються. Можливо, це ключ до того, як зберегти спокій у відносинах, особливо коли на перехресті життєвих шляхів стоять слава і популярність.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.