Наталія Могилевська вперто приховує вагітність, але живіт вже не сховати: хто може буде щасливим батьком?

Здавалося б, у часи, коли багато знаменитостей діляться всіма етапами свого життя з громадськістю, вибір Наталії Могилевської залишати в таємниці цю інтимну подію стає несподіваним та цікавим ходом.

Наталія Могилевська, визнана в Україні та за її межами талановита співачка, завжди була об’єктом підвищеної уваги громадськості.

Чутки, припущення чи правда?

Нещодавно почалася нова хвиля чуток про її вагітність, коли шанувальники співачки помітили зміни у зовнішньому вигляді Наталії: вона значно погладшала, в одязі стала віддавати перевагу широким балахонам, довгим кофтам, перестала носити взуття на підборах.

Наталія Могилевська набрала у вазі та викликала чутки про вагітність

На цій підставі широкий загал вирішив, що артистка вперто приховує вагітність, а якщо це так, то закономірно виникає питання: хто ж стане щасливим батьком? Трісочки у багаття припущень інколи додає сама Могилевська через те, що розповідає про існування в її житті загадкового коханого Валентина, інформацію про якого вона дуже старанно приховує від публіки.

Якщо підозри про вагітність правомірні, то Наталія Могилевська, на відміну від багатьох своїх колег, вирішила не ділитися радісною новиною з фанатами. Замість того, щоб робити оголошення через соціальні мережі, вона вперто приховує свій стань, навіть не підтверджуючи чи спростовуючи чутки, які виринають з різних джерел.

Чи виходить вона за межі звичайних шаблонів та стереотипів в індустрії розваг? Чому вона обирає такий підхід до свого особистого життя? Річ у тім, що Наталії вже 48 років. Бувши двічі у шлюбі, в неї немає дітей. Але, судячи з інтерв’ю, які вона давала останнім часом, співачка мріє та принаймні морально готова стати матір’ю.

“Я буду дуже радіти за себе, коли я зможу народити”,- говорила Могилевська.

Час покаже, чи вирішить Наталія поділитися радісною новиною зі своїми прихильниками, чи оберігатиме майбутню подію, залишаючи її в приватності. А поки що, загадковий Валентин та його роль в житті артистки продовжує бути частиною історії, яку фанати та шанувальники артистки намагаються розгадати.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.