Що відомо про 6-й шлюб Ірини Білик: молодий парубок зробив пропозицію публічно на концерті поп-діви

Ірині Білик, яка вже давно завоювала серця слухачів талантом, знову опинилася в центрі уваги. Цього разу через несподівану пропозицію руки та серця, яку вона отримала прямо під час свого концерту.

Подія сталася під час виступу відомої поп-діви в одному з концертних залів. Ірину, яка вже перетнула позначку 50-річчя, приємно вразив її фанат своєю сміливістю та рішучістю. За звичайних обставин це може здатися досить банальною подією, але враховуючи яскраву біографію Ірини, це викликає особливий інтерес.

Ірині Білик на сцені та в коханні – знову весілля на горизонті?

Завдяки своїй молодості та енергії, молодий кавалер вирішив піти на ризик та зробити пропозицію публічно, вражаючи всіх своєю відвагою. На сцені, перед тисячами свідків, він відкрито висловив свої почуття до 53-річної ікони української естради.

Ірина Білик. Весела та епатажна

Ірина Білик завжди відзначалася своєю епатажністю, бажанням бути у центрі уваги та жагою життя. Її п’ять шлюбів стали темою для багатьох обговорень, і співачка, не приховуючи свого віку, завжди зізнається в любові до життя та здатності веселитися. Ось і цього разу вона удала, що може прийняти пропозицію і навіть запропонувала шанувальникам на своїй сторінці в інстаграмі дати їй з цього приводу поради.

Всі, звичайно зрозуміли її жарт, але залюбки підтримали артистку та прийнялися радити.

Треба сказати, що навіть після п’яти шлюбів та десятиліть сцени Ірина Білик приваблює чоловіків та залишається об’єктом мрій для багатьох. Вона має чудову фігуру та красиве доглянуте обличчя, її нестримна енергія та впертість у вираженні своїх ідей про кохання роблять її унікальною фігурою у світі шоу-бізнесу.

Чи прийме Ірина пропозицію молодого шанувальника, чи вибере новий шлях у коханні — час покаже. Але одне вже відомо: Ірина Білик і на цьому етапі свого життя залишається веселим та непередбачуваним символом українського шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.