Віктор Павлік та його жінки: з ким у співака найтриваліший шлюб. Катерині Репяховій ще далеко до рекорду

Життя зірок завжди викликає особливий інтерес, а коли йдеться про Віктора Павліка — визнаного співака та композитора, його шлях у справах кохання також є предметом уваги.

“Ой, мамо, Шикидим, Шикидим” – візитна карточка Віктора Павліка. Співака, якого люблять за талант й пісні про любов та жінок. Треба визнати, що чоловік не з теорії знає, про що співає, бо тільки одруженим був 4 рази, тож його особисте життя виявилось бурхливим і насиченим.

 Шлях до щастя

Історія кохання Віктора Павліка почалася давно, коли його талант і репертуар тільки робили перші кроки до завоювання сердець слухачів. У 18 років юнак познайомився з жінкою, на ім’я Лідія, яка стала його музою, а у 1984 році народила співаку сина Олександра. Про нього український широкий загал дізнався з популярного музичного талант-шоу. Отже, син Віктора тепер відомий артист, який подарував татові онука.

Дружина Лідія та син Олександр

Правда, зростав Сашко не поряд з батьком, тому що вже у 1987 році Віктор, одружившись вдруге на жінці з Узбекистану Світлані, став виховувати доньку Христину. Світлана та її донька не є публічними людьми, тому відомо тільки, що й донька ощасливила батька ще одним онуком. Загалом, у шлюбі зі Світланою Павлік прожив 8 років, а потім, відправився до Туреччини.

Віктор Павлік з донькою Христиною та онуком

Холостякував співак не довго, тому що невдовзі познайомився з танцівницею ансамблю “Надзбручанка” Ларисою Созаєвою. Цей союз співака та танцівниці тривав найдовше — майже 20 років. У пари був син Павло, який після тривалої боротьби з тяжкою хворобою помер на 22 році життя.

Дружина Лариса та син Павло
Дружина Лариса та син Павло

Четвертий раз Віктор Павлік вирішив спробувати щастя у шлюбі з молодшою на 28 років  Катериною Репяховою. Ця жінка, поки далека від рекорду, стала не лише його коханою, а й матір’ю третього сина Михайла. Про подробиці життя цієї родини, здоров’я зірки та малюка шанувальники регулярно дізнаються від дружини-блогерки.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.