Співачка Тіна Кароль та акторка Ірма Вітовська виявилися близькими родичками: хто кому ким доводиться

Трапляється, що зірки мають певні родинні зв'язки. Так сталося, коли брат Тіни Кароль одружився з сестрою Ірми Вітовської. Дві знаменитості породичалися.

Звісно, подібні зв’язки не назвеш надто спорідненими. Ірма Вітовська каже, що зустрічається з зірковою родичкою доволі рідко. Подібне трапляється, коли приходять у гості на сімейні зустрічі.

Ірма Вітовська породичалася з родиною Ліберманів

Можливо, дві знаменитості – співачка й акторка – спілкувалися б частіше, але в кожної щільний робочий графік та непостійне місце дислокації, тож виділяти час на відпочинок виходить не завжди.

Ірма Вітовська породичалася з родиною Ліберманів

Тіна не приховує, що має певний стосунок до Вітовської, адже її старший брат Станіслав Ліберман одружений на Наталі, молодшій сестричці Ірми. Але навіть із братом Кароль спілкується зрідка. Що вже казати про родичів його дружини.

Коли молодик закохався, то до обійстя нареченої відбув цілий десант родини Ліберманів із наміром засватати дівчину. Усі просили, щоб віддали за Станіслава свою квіточку Наталку.

Ірма Вітовська породичалася з родиною Ліберманів

Тіна про всяк випадок зазирала по всіх кутках, чи не підготувала Наталка раптово гарбуза. Це було давно, коли ще Ірма знімалася в сіткомі “Леся і Рома”. Кароль тоді з задоволенням переглядала серіал по телевізору. Коли випадала нагода в сімейному колі сидіти за столом поряд із Вітовською, Тіна вигукувала:

“О, я коло зірки!”

Ірма ж у відповідь казала те саме. Брат співачки та його дружина – абсолютно не публічні люди. Станіслав працює юристом. Він не приховує від загалу, що є братом відомої співачки, але й особливо не афішує це.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?