Як виглядає “скромний” маєток Лілії Ребрик, який вона хоче поміняти на більший: все у мармурі та дереві

Талановита жінка, популярна телеведуча Лілія Ребрик, завжди була відкритою в розповідях про себе. От і днями вона поділилася своїми планами на майбутнє.

Життя в гармонії з природою – таким виглядає маєток телеведучої та артистки Лілії Ребрик, а її нинішня резиденція стала своєрідним віддзеркаленням її стилю та змін у власному баченні комфорту.

На перший погляд, маєток Лілії Ребрик може здатися скромним, але це тільки на перший погляд. Усередині дому, виготовленого в основному з натуральних матеріалів, панує атмосфера тепла та елегантності. Кожен куточок цієї оселі, над якою працювали дизайнери, переповнений смаком та вишуканістю.

Як виглядає маєток Лілії Ребрик

Екскурсію в середину дачного будинку Лілія не проводила, втім, на фото, якими вона ділиться в соціальній мережі можна бачити, що природне каміння та дерево – ключові елементи дизайну, які використовуються в різних формах і текстурах. Вони надають будинку витончений вигляд та підкреслюють бажання власниці зберігати природний стиль. Вікна великі, що створює відчуття об’єднання із природою.

Телеведуча завжди готова поділитися деталями свого життя, і дача стала об’єктом її особливої гордості. Нещодавно вона визнала, що мріє про більший будинок, де буде більше місця для розгортання творчих проєктів та для комфортного виховання дітей. Вона хоче створити справжнє гніздечко для своєї сім’ї, яке вже скоро поповниться новим членом.

Не зважаючи на свій шостий місяць вагітності, Лілія Ребрик не втрачає енергію та ініціативу. Вона спільно з архітекторами працює над дизайном, ремонтом та оздобленням нового будинку, який стане символом добробуту для її родини.

Будинок, в якому незабаром житиме родина Лілії Ребрик

Таким чином, і дача, і новийбудинок Лілії Ребрик – це не просто помешкання, а втілення її внутрішнього світу та бажання створити оселю, яка відзначена елегантністю, затишком та бажанням взаємодіяти з природою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.