Син Ксенії Мішиної обстриг та освітлив волосся: актриса показала юнака в новому образі й назвала його Eminem

Ксенія Мішина показала новий образ свого 11-річного сина Платона на своїй сторінці в Instagram. Коротке та світле волосся надало йому схожість з американським репером Eminem.

Українська акторка Ксенія Мішина нещодавно порадувала своїх прихильників новим відео на своїй сторінці в Instagram, де показала публіці новий образ свого сина. На відео видно, як зіркова мати, сидячи за кермом автомобіля, показує свого сина. У її 11-річного Платона нова зачіска і колір волосся, а саме світлий, що надало йому схожості з відомим американським репером Eminem.

На фоні звучання пісні Eminem Ксенія підспівує і підтанцьовує, згодом до неї долучається її син. Допис був опублікований нещодавно, але вже назбирав багато уподобайок. Артистка підписала публікацію гумористичним коментарем:

“Коли тепер в тебе є свій власний Eminem”.

Вражаючий новий образ оцінили шанувальники зіркової мами, написавши багато теплих та позитивних коментарів. Фанати Ксенії висловлюють захоплення новим виглядом хлопця, називаючи його класним і красунчиком.

Син Ксенії Мішиної обстриг та освітлив волосся
Син Ксенії Мішиної обстриг та освітлив волосся

Зазначимо, що Ксенія Мішина виховує сина Платона самостійно. На одному з інтерв’ю зірка підкреслила свою незалежність та право самостійно вибирати шлях у стосунках. Акторка вважає, що кожна жінка повинна сама обирати своє щастя та визначати своє місце у відносинах. Ксенія додала, що особисте щастя не повинно залежати від наявності або відсутності чоловіка в її житті.

Син Ксенії Мішиної обстриг та освітлив волосся
Син Ксенії Мішиної обстриг та освітлив волосся

У її житті були два великих романи. Спочатку слід згадати про батька сина Ксенії, ім’я та особистість якого акторка приховує. Другий значущий роман у житті акторки був з коміком Олександром Еллертом.

Нагадаємо, що нещодавно син Ксенії Мішиної, Платон, взяв участь у зйомках серіалу і здивував усіх своїм сміливим вчинком. Хлопчик виконав небезпечний трюк – стрибнув з другого поверху.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".