Юрій Ткач поділився фотографією зі своєю донькою: маленька копія коміка уже показує свої акторські здібності

Відомий український комік Юрій Ткач поділився світлинами своєї доньки. На фотографіях видно вражаючу схожість доньки зі своїм талановитим батьком.

Відомий український артист та комік Юрій Ткач поділився зі своїми прихильниками фотографією, де позує разом зі своєю 9-річною донькою, Лізою. Не лише зовнішнім виглядом, але й гарним почуттям гумору, Ліза схожа на свого зіркового татуся. Дівчинка дуже артистична та енергійна, що видно на фотографіях. Вона виразно демонструє емоції, успадковані від свого талановитого батька.

Юрій Ткач поділився фотографією зі своєю донькою
Юрій Ткач поділився фотографією зі своєю донькою

Нагадаємо, Юрій Ткач та його дружина Вікторія познайомилися задовго до того, як він став відомим улюбленим артистом для глядачів. Їхня історія кохання розпочалася ще до початку проектів студії “Квартал 95”. Разом подружжя пройшло через багато випробувань, але це тільки зміцнило їхні стосунки.

Юрій Ткач поділився фотографією зі своєю донькою
Юрій Ткач поділився фотографією зі своєю донькою

На одному з інтерв’ю Юрій Ткач розповів, що не зважаючи на труднощі, вони залишаються щасливою сім’єю. Разом із дружиною вони стараються вберегти Лізу від поганих подій. Пара активно підтримує благодійні заходи та роблять все можливе, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Разом із ними завжди їздить маленька Ліза.

Юрій підкреслює, що дівчинка зі самого початку вторгнення росії в Україну розуміла всю ситуацію. Ліза не лише росте копією свого тата, але й розвиває свої художні здібності, танцює, співає та знімає гумористичні відео разом зі своєю мамою Вікторією.

“Донька все розуміє. Адже їй вже 9 років. Тому вона сприймає реальність, у якій ми всі живемо. Однак ми, з дружиною, намагаємося вберегти її від багатьох речей”, розповідає Юрій.

Юрій та Вікторія виховують свою доньку в атмосфері любові, тепла та творчості. Вони докладають зусиль, щоб у їхньої дитини було хороше дитинство, незалежно від складних ситуацій.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.