“У мене такий чарівний чоловік”: співачка Alyosha похизувалася милим подарунком від Тараса Тополі (Фото)

Співачка Alyosha похизувалася подарунком від коханого Тараса Тополі. Артистка зізналася, що їй дуже приємно, коли чоловік таким чином проявляє до неї увагу.

Співачка Alyosha з початку повномасштабної війни на території України разом зі своїми трьома дітьми жила у США у своєї свекрухи. 1,5 роки артистка була змушена жити у розлуці зі своїм чоловіком Тарасом Тополею заради безпеки дітей. Та у вересні 2023 року Олена Тополя вирішила повертатися на Батьківщину, адже більше не могла жити на відстані від чоловіка. Зараз співачка зізнається, що щаслива бути вдома і хоча тут ще не зовсім безпечно та її серце нарешті спокійне.

Alyosha похизувалася зворушливим подарунком від Тараса Тополі

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Alyosha похизувала маленьким, але дуже приємним сюрпризом від свого чоловіка Тараса Тополі. Так, артист подарував своїй дружині великий букет білих ромашок. І хоча це не якийсь коштовний подарунок та  Alyosha розчулилась від такої уваги свого чоловіка.

Моє кохання єдине. Так приємно, коли дарують квіти , просто, як прояв уваги і почуттів. А ще приємніше, що у мене такий чарівний чоловік . Тарас Тополя, Ти моє все

, – написала Alyosha.

Користувачі Мережі відразу відреагували на допис співачки і відмітили, що у них з Тарасом прекрасна сім’я.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка Чудова пара! Королівська”;
  • “Це добре, що у вас така сильна любов, хай так буде і надалі”;
  • “Яка Ви гарна пара та сім’я!! Багато Вам любові”;
  • “Щиро рада, що ви знову вдома з коханням і родиною”.

До слова, раніше зіркове сімейство домовилися, що Олена Тополя буде з дітьми в Америці аж до закінчення війни в Україні. Вони хотіли забезпечити своїм синам та донці безпеку. Та після 1,5-річної розлуки співачка зрозуміла, що більше не може будувати стосунки на відстані і вирішила повертатися додому. За словами Олени, в один момент вона відчула, що може втратити сім’ю, адже підтримувати стосунки на відстані практично не можливо.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.