Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука, з якою він прожив пів життя: повна протилежність нової пасії

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова прожили у шлюбі 20 років. Їх вважали справжнім прикладом здорових сімейних стосунків та подружжя приховували від публіки проблеми у власній сім'ї.

Ляля Фонарьова була першим коханням відомого українського музиканта Святослава Вакарчука. Їхнє кохання бере початок з часів створення гурту “Океан Ельзи”. На той час Фонарьова вже мала за спиною один невдалий шлюб і маленьку доньку. Жінка старша за Вакарчука на 2 роки і на момент їхнього знайомства вона жила і працювала в Британії, де закінчила школу стилістів.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова на початку стосунків
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Ляля Фонарьова, закрутивши роман з молодим музикантом, відразу взяла ініціативу у свої руки і почала працювати над іміджем гурту “Океан Ельзи” ще тоді, коли він був нікому не відомий. Так, Ляля і Святослав завжди були разом: і вдома і на роботі, на концертах і репетиціях. Коли гурт став популярним, Фонарьова стала арт-директором “Океану Ельзи”.

Їх вважали однією з найкращих пар в українському шоу-бізнесі, а сам Вакарчук присвятив коханій немало зворушливих пісень.

Як змінилася колишня дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Цікаво, що закохані аж 15 років жили у цивільному шлюбі, а офіційно одружилися лише у 2015-му. За 20 років разом Ляля і Святослав так і не стали батьками та Вакарчук завжди виховував доньку Фонарьової від першого шлюбу, як рідну.

У 2021 році Святослав Вакарчук несподівано оголосив про розлучення. Артист запевнив, що має дуже теплі почуття до Лялі і вони назавжди залишаться близькими людьми та їх більше не поєднує подружнє життя. Співак відмовився відповідати на всі питання, пов’язані з розлученням.

Вже пізніше стало відомо, що на момент оголошення про розлучення з Фонарьовою Вакарчук вже мав іншу жінку і новонародженого сина. Співак досі не говорить в інтерв’ю про своє нове особисте життя та відомо, хто став новою обраницею артиста. Так, другою дружино Вакарчука стала продюсерка українського продакшину Radioaktive Film Євгенія Яцута. Жінка багато років співпрацювала з гуртом “Океан Ельзи”, зокрема знімала для них кліпи.

Євгенія Яцута
Як виглядає друга дружина Вакарчука

Саме Євгенія Яцута зробила Вакарчука батьком у 46 років і вже через рік вона подарувала йому ще й донечку.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.