Син і донька Івана Дорна пішли натурою в тата: такі ж непосидючі й витівники, як глава родини

Зазвичай Іван Дорн повсюди на світських заходах з'являється один. Та в артиста є дружина й двоє дітей, які народилися один за одним. Хто більше схожий на зіркового тата?

В Інстаграмі дружини Івана Дорна Насті можна побачити етапи зростання 9-річної Василіси та 8-річного Івана. Нині жінка з дітьми перебуває у Франції, принаймні так вказує її Інстаграм-акаунт та світлини з Парижа, які жінки постійно викладає в мережу. А от главу родини Інстаграм чомусь переніс у Німеччину.

Дружина Івана Дорна показала, як виглядають нині їхні син Ваня та донька Василіса

Підготування до новорічних свят йдуть повним ходом. Настя Новікова виклала в мережу світлини з дитячими розвагами. Переглядаючи ці веселі світлини, можна дійти висновку, що дітлахи в артиста видалися такими ж жвавими й непосидючими, як і він сам.

До того ж син є вилитим татусем за зовнішністю. Час малеча з мамою проводить доволі цікаво. Тут тобі й катання на каруселі, поєднані з акробатичними трюками, і фотосети біля гарно вбраної ялинки.

Дружина Івана Дорна показала, як виглядають нині їхні син Ваня та донька Василіса

Іван-старший і Настя обоє родом зі Славутича. Побралися вони у 2013 році, але Дорн не поспішав представляти благовірну широкому загалу. Він і зараз не викладає світлин із дружиною й дітьми в Інстаграмі, зберігаючи приватність. Добре, хоч Новікова час від часу надає можливість фанам виконавця роздивитися обличчя його нащадків.

До речі, тиждень тому Іван отримав результати ДНК-тестів. Згідно з цим документом, у жилах артиста не тече жодної  краплі української крові. З’ясувалося, що пращури Дорна з Балкан та Казахстану. Тож тепер знаменитий чоловік очікує на появу нових родичів із цих місцин.

Популярне

Схожі статті

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Павлік, Боклан та інші

Час не рятує нікого. І ось уже всенародні кумири бачать легку сивину на скронях, а під очима купу зморшок. Любов фанів нікуди не поділася. От тільки хочеться пригадати, як вони виглядали замолоду.

Зірка ТСН Наталія Мосейчук зізналася, що її 25-річний син виїхав з України: “Сам відповідає за свої дії”

Наталія Мосейчук розповіла про старшого сина, який проживає за кордоном, і пояснила його позицію. Ведуча закликала людей не піддаватися маніпуляційним розмовам.