Євген Хмара – не лише піаніст-віртуоз, але й романтик: їхали відпочивати в Одесу, а опинилися в Салоніках

Відтоді, як Євген Хмара взяв участь у шоу "Україна має талант", він здобув шалену популярність. Прихильників надзвичайно цікавить особисте життя піаніста-віртуоза.

35-річний Євген Хмара одружений з Дарією Ковтун. Коханій музиканта пощастило, адже він виявився справжнім романтиком. До того ж знаменитий чоловік не чекає Дня Святого Валентина, щоб зробити благовірній сюрприз. Він здатен приємно дивувати всі 365 днів на рік.

Романтик Євген Хмара дивує дружину сюрпризами

Євген із Дарією були знайомі давно. Вони були чудовими друзями. В якийсь момент піаніст усвідомив, що саме з цією дівчиною хоче мати спільних дітей, тому почав робити кроки назустріч. Дівчина довгий час викручувалася, та врешті здалася, не витримавши сталевого напору старого знайомого.

Сім років тому Хмара втямив – настав час робити пропозицію руки й серця. Вирішив зробити це біля Ніагарського водоспаду. Обручку придбав завчасно, от тільки сценарій освічення розробити не міг, оскільки ніколи раніше не був у цьому місці Канади й не знав, як там усе облаштовано.

Романтик Євген Хмара дивує дружину сюрпризами

Довелося імпровізувати, як це часто буває на сцені. Вже на місці обрав гарний краєвид і подарував Дарії обручку. Закохані домовилися, що кожні 5 років шлюбу відзначатимуть біля водоспаду. П’ятиріччя зустріли на водоспаді Вікторія в Замбії.

Євген не чекає дня весілля, щоб зробити коханій приємне. Полюбляє дивувати її весь час. Так, чоловік одного разу замислив, що відвезе її на відпочинок до Греції, але сказав, що полетять до Одеси відвідати друзів. Дарія здивувалася, адже раніше їхали туди машиною, але нічого не сказала.

Романтик Євген Хмара дивує дружину сюрпризами

Звісно, Євген мріяв, що дружина вийде з літака й лише тоді дізнається правду, та все стало зрозуміло раніше – коли підійшли до гейту з написом “Салоніки”. Сюрприз трішки не вдався. У пари підростає двоє дітей, і Євген щиро радіє, що є нащадки, і тепер він живе не лише заради себе.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.