Настя Каменських та Даша Квіткова всілися за гончарний круг: роблять керамічні вироби та заспокоюються

Вправи з гончарним кругом заспокоюють і налаштовують на мирний лад. От зірки час від часу і релаксують у майстерні. Які вироби виходять у підсумку такого заняття.

Настя Каменських

Чимало годин провела чи то нинішня, чи то колишня дружина Потапа за гончарним кругом. Етапами роботи зірка ділилася з підписниками свого Інстаграм-акаунту. У підсумку в руках Насті опинилася тарілка для суші, що формою нагадує авокадо.

Зірки зайнялися гончарством

Каменських запевнила шанувальників, що подібне заняття сприяє поліпшенню ментального здоров’я. Часи нині настали дуже нервові для всіх, а подібне хобі здатне не лише розважити, але й заспокоїти нервову систему.

Зірки зайнялися гончарством

Перші спроби створення кераміки Каменських розпочала ще у вересні. Довелося кілька разів працювати з глиною, щоб отримати бажане. Співачка щиро раділа, вихваляючись:

“Я бачила, що вам цікаво спостерігати за історією створення моєї керамічної тарілки. І ось врешті ділюся з вами!”

Даша Квіткова

Блогерка має чимало екстремальних захоплень. А тепер знайшла справу до душі з творчим спрямуванням. Ексдружина Нікіти Добриніна зайнялася справою наших пращурів – гончарством.

Зірки зайнялися гончарством

На знімках, які Квіткова оприлюднила в мережі, дівчина дуже зосереджено тримає руки на кругу, що крутиться, формуючи виріб із глини. Для роботи Даша вбралася у коротеньку чорну сукенку, на яку накинула грубий фартух. А голі колінка майстрині вщерть заляпані мокрою глиною.

Зірки зайнялися гончарством

Та навіть у такому вигляді Даша виглядає доволі привабливо, тож нарвалася на купу компліментів від підписників своєї сторінки в Інсті. Фани навіть влаштували імпровізоване голосування, на якій зі світлин дівчина має кращий вигляд.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.