51-річний Ахтем Сеітаблаєв познайомив свою наречену Мар’яну з донькою: у режисера доволі серйозні наміри

Ахтем Сеітаблаєв збирається одружитися втретє. Його обраниця Мар'яна на 20 років молодша. Режисер уже встиг зробити пропозицію, отримати "так" і познайомив наречену з донькою.

Свій 51-ий рік народження Ахтем Сеітаблаєв зустрів у статусі нареченого. Його обраниця Мар’яна Боцвинюк працювала у білоруському консульстві. За допомогою жінки вдалося повернути додому чимало українців.

Ахтем Сеітаблаєв із нареченою

Режисер певний час приховував стосунки з Мар’яною від загалу. Казав журналістам, що після розлучення його серце не вільне, та не розповідав про дівчину жодного слова. Врешті настав час показати обраницю.

Ахтем Сеітаблаєв зі старшою донькою

Важливим моментом стало питання знайомства трьох дітей з нареченою тата. Зі старшою Назли Ахтему все вдалося. Жінки побачили одна одну. А от молодшу Сафіє татусь сам бачить виключно в соцмережах, оскільки дитина нині перебуває за кордоном.

Ахтем Сеітаблаєв із молодшою донькою

Не має можливості спілкуватися Сеітаблаєв і з сином. Селім нині перебуває в окупованому Криму, де доглядає за хворим дідусем. Задля цього молодику навіть довелося взяти академвідпустку.

Син Ахтема Сеітаблаєва

Про першу дружину, маму Назли та Селіма, Ахтем воліє нічого не розповідати. Другою жінкою режисера стала продюсерка Іванна Дядюра. Вони прожили разом 8 років. У цьому шлюбі народилася Сафіє. Стосунки в батька з дитиною нині натягнуті.

Певно, дівчинка не може вибачити, що тато покинув її та маму. Чоловік сподівається, що з часом усе налагодиться. Тим паче, що вона з мамою нині перебуває за межами України.

Ахтем Сеітаблаєв із нареченою

Де і за яких обставин Ахтем познайомився з Мар’яною, чоловік воліє не розповідати. У червні вони разом з’явилися на прем’єрі фільму. Відтоді постійно постять спільні світлини в мережі.

Сеітаблаєв зробив пропозицію коханій, а отримавши позитивну відповідь, продемонстрував фото, де обоє щасливо посміхаються, а на пальчику Мар’яни виблискує каблучка.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.