Неймовірне перевтілення: ось як виглядала колишня дружина Кличка у шлюбі та після розлучення з ним (ФОТО)

Колишня дружина київського мера Віталія Кличка до розлучення з ним мала зовсім інший вигляд. Як змінилась Наталія Єгорова та як вона виглядає зараз?

Наталія Єгорова давно здобула шалену популярність. Про знаменитість дізнались, як про дружину відомого спортсмена, а пізніше політичного діяча. Зараз Єгорова будує власну кар’єру співачки та моделі у Німеччині, а шанувальники не втомлюються помічати, як вона змінюється після розлучення.

Єгорова до та після розлучення з Кличко

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилось нове відео, на якому вона позує з вечірнім макіяжем. Наталія Єгорова виглядає просто неймовірно – ідеальний тон шкіри, акуратний мейкап та вдалі аксесуари створюють неперевершений образ. Якщо пригадувати та порівнювати свіжі кадри з тим, якою була знаменитість раніше, то неможливо не помітити зміни на краще. Так, артистка буквально розцвіла та візуально стала молодшою на декілька років.

Наталія Єгорова показала свіжі кадри, на яких позувала з вечірнім макіяжем
Наталія Єгорова показала свіжі кадри, на яких позувала з вечірнім макіяжем

Важко сказати, що відома українська артистка була не такою красивою та яскравою у шлюбі з Віталієм Кличком. Втім, неозброєним оком видно, що знаменитість буквально розквітнула після того, як почала більше уваги та часу приділяти собі. Тепер усмішка зірки вдвічі ширша, а її очі буквально горять, адже вона займається тим, що приносить їй щастя та задоволення.

Як виглядала Наталія Єгорова, коли перебувала у шлюбі з Віталієм Кличком
Як виглядала Наталія Єгорова, коли перебувала у шлюбі з Віталієм Кличком

Варто нагадати, що зіркове подружжя офіційно розлучилось у серпні минулого року. Знаменитості довгий час жили у різних країнах – Віталій Кличко перебував і все ще знаходиться на посаді столичного мера, а ось його колишня дружина Наталія Єгорова вже багато років як переїхала до Німеччини. Знаменитості розлучились спокійно та без скандалів, а нині продовжують будувати власні життя нарізно.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.