На дворі грудень, а в зірок палають серця: зимові поцілунки продемонстрували Заріцька, Остапчук, Каменських

Начебто до Дня Святого Валентина ще далеко, а знаменитості не можуть стриматися й всіляко демонструють гарячий запал попри сніг та мороз надворі. І виливається це у пристрасні поцілунки.

Олександра Заріцька

Лідерку гурту Kazka настільки розпалили снігові замети довкола, що вона не змогла себе стримати. Занурилася в обійми коханого Павла Тараненка просто неба. Навіть камера не змогла присоромити двох закоханих.

Зимові поцілунки зірок

Пара з’їхалася перед початком великої війни, а весілля довелося відкласти на невизначений термін. Саша з Пашею сподіваються, що влітку 2024 року врешті стануть на весільний рушник. А поки як підлітки цілуються просто на морозі.

Володимир Остапчук

Шоумен із третьою дружиною хоч іще й не встигли набриднути одне одному, та цілуватися на морозному повітрі не наважилися. Обрали для цього більш затишне місце – під гарно вбраною ялинкою.

Зимові поцілунки зірок

Про те, що слід прикрашати лісову красуню, Володя пригадав, коли побачив ялинку з іграшками та гірляндами у себе в під’їзді. Тож не барився і хутенько придбав зелене деревце й для своєї коханої Катрі. Молодята не врахували, що цьогоріч зимові свята змістилися на 2 тижні раніше, тож довелося виправдовуватися:

“Ми в останній вагон зі своїм джингл белс”.

Поспіхом навіть не встигли на ялинку начепити іграшки, обмежившись виключно гірляндою.

Настя Каменських

Співачка теж не проти пристрасних поцілунків на тлі морозного неба, от тільки благовірний подався до Іспанії, залишивши дружину сумувати на самоті. Та 36-річна зірка не переживає.

Зимові поцілунки зірок

Тепер можна не вбиратися нарядно й не робити мейкап, а просто ніжитися в ліжку досхочу, роблячи філософські зауваження:

“Зимові ранки, попри холод за вікном, наповнюють теплом зсередини”.

Отже, поки що Каменських залишилася без зимових поцілунків, але у неї ще все попереду, адже за вікном тільки грудень.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.