Георгій та В’ячеслав Хостікоєви мають тата та різних мам: чи спілкується син Сумської зі старшим братом

В Анатолія Хостікоєва є двоє синів від різних жінок. Різниця у віці між братами складає 15 років. Чи спілкуються між собою Георгій та В'ячеслав, і які між ними склалися стосунки?

Анатолій Хостікоєв уперше побачив Наталю Сумську під час навчання у театральному виші. Він навчався на 4 курсі, а дівчина була першокурсницею. Вони разом грали у виставі. Та тоді між ними нічого не сталося. Кожен намагався збудувати своє особисте життя.

Другою дружиною Хостікоєва стала Любов’ю Куб’юк. Актриса народила коханому чоловіку первістка Георгія. Сумська вийшла заміж за оператора Ігоря Мамая і народила доньку Дарину.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

Пристрасть між колегами, які грали на сцені одного театру, спалахнула набагато пізніше. Обоє розлучилися й насмілилися спробувати побудувати стосунки знову. На диво, у них усе вийшло.

Анатолій зачудовано спостерігав за дружиною. Йому в ній подобалося все. І як вона вишиває хрестиком, і як ставиться до тварин, і як доглядає за квітами. У цьому шлюбі народився син В’ячеслав.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

Хлопчик був зовсім маленький, коли його старший брат Георгій уже грав на сцені. Молодший брат зачудовано спостерігав за родичем та батьками з-за лаштунків і мріяв, що колись буде так само грати разом із ними.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

Мрія В’ячеслава збулася. Він часто грає у виставах разом із мамою чи татом. А у “Незрівнянній” виходять на сцену втрьох. Молодик не переймається, що багато хто вважає його мажором. Він певен, хто знайомий із ним близько, подібного не скаже.

Чи дружать брати Хостікоєви – Георгій та В’ячеслав

В’ячеславу 27 років, а старшому брату Георгію вже 42. Різниця у віці стала на заваді теплій дружбі, але брати перебувають у чудових стосунках. Нині їхньому тату Анатолію Георгійовичу вже 70 років. А коли відзначали його 60-річний ювілей, то ювіляр разом з обома синами вийшов на сцену. Вони разом виконали запальний грецький танок сиртакі.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.