У дитинстві Данилко, Костромічова й Ласточкін жили у злиднях: нині можуть дозволити собі що завгодно

Дивлячись на цих успішних людей, важко уявити, що колись вони зазнавали безгрошів'я. Насправді дитячі роки сьогоднішніх знаменитостей минули доволі складно. Як вдалося вирватися зі злиднів?

Алла Костромічова

Нині модель може собі дозволити будь-які дорогі речі. Скажімо, вбратися у шубу за 34 тисячі доларів чи сукню від Версаче за 7 тисяч зелених. Та коли Алла пригадує своє злиденне дитинство, то не може стримати сліз.

Важке дитинство зірок

Коли Костромічовій було 13 років, не стало тата. Грошей на обновки в родини не було. Дівчині довелося доношувати батькову куртку. Однокласники за це цькували Аллу. Тож головною метою стало вирватися з бідності, і вона вдало досягла цього.

Ігор Ласточкін

Пригадуючи дитинство, гуморист констатує – грошей в родині не вистачало ні на одяг, ні на їжу. Все через пияцтво батька. Той міг привести з собою бомжа й випивати з ним. Ігорю довелося змалечку підробляти. Працював офіціантом, прибиральником, вантажником.

Важке дитинство зірок

Зароблені копійки витрачав не на підліткові розваги, а приносив мамі. Натомість рідний брат не поспішав допомагати сім’ї. лежав днями біля телевізора. Нині він мешкає в росії, а телефонує родичу виключно для того, щоб позичити грошей, які не збирається віддавати.

Андрій Данилко

Зловживав алкоголем і батько майбутньої зірки. Згодом він помер. Мама працювала на заводі, але грошей катастрофічно не вистачало. Мешкали вони в неопалювальній кімнатці в бараку. Митися доводилося ходити до родичів.

Важке дитинство зірок

Андрій порився у шафі, дістав старі материні речі та змайстрував образ Вєрки Сердючки. Виступив і заробив свій перший гонорар – 5 гривень. Звісно, мріяв тоді вирватися з безгрошів’я. Довго й наполегливо працював заради втілення поставленої мети в життя і таки досяг бажаного.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.