Лілія Ребрик своїх батьків у мережі показує, а свекрів – ні: чому така нелюбов до мами й тата Андрія Дикого

Лілія Ребрик щасливо живе в шлюбі з Андрієм Диким з 2011 року. У пари є дві доньки й невдовзі має народитися третя. От тільки ніхто не бачив світлин свекра та свекрухи ведучої.

42-річна Лілія Ребрик не з тих людей, що приховують особисте життя за сімома печатками. Ведуча навпаки частенько радує підписників Інстаграму світлинами з чоловіком Андрієм Диким та двома доньками – Діаною та Поліною.

Не стала приховувати знаменитість і свого цікавого становища. Розповіла, що вони з чоловіком перебувають в очікуванні третьої дитини. Згодом назвала стать малятка – знову буде дівчинка. Запевнила, що народжуватиме в Україні.

Лілія Ребрик викладає в мережу світлини лише зі своїми батьками

Частенько в Інстаграм-стрічці Ребрик можна побачити й ще двох найближчих людей – маму й тата. Видно, що родина регулярно збирається й проводить час разом. А коли відзначають чийсь день народження, то взагалі всі сіяють щастям.

Побачити свекрів Лілії Ребрик можна в Інсті Андрія Дикого

От тільки світлин зі свекром та свекрухою Лілії, ви в її Інстаграмі не знайдете. В інтерв’ю oboz.ua, журналісти обережно поцікавилися, невже така позитивна особистість не може знайти спільної мови з батьками чоловіка чи між ними існують якісь непримиренні непорозуміння.

Лілія відзначила, що подібне питання їй ставлять доволі часто підписники в коментарях, цікавлячись: “У вас щось у родині не так?” Насправді все набагато простіше:

“Люди добрі! Зі своїми батьками я можу домовитися. А якщо батьки Андрія не хочуть, то я маю поважати їхню приватність. У нас прекрасні й теплі стосунки”.

Ребрик відзначила, що останнім часом вони з батьками Андрія бачаться набагато рідше, оскільки живуть на певній віддалі. Вона навіть просить у них дозволу сфотографуватися разом, щоб заспокоїти підписників, та свекри не погоджуються. Доводиться поважати їхню приватність.

Побачити свекрів та батьків Лілії Ребрик можна в Інсті Андрія Дикого

Натомість для сина подібного табу подружжя Диких не накладає. В Інстаграм-акаунті Андрія можна побачити світлини й з його батьками, і з Ліліними. Тато й мама Ребрик узагалі б воліли, щоб донька викладала в мережу ще більше інформації про своє життя. Докоряють Лілії, що не зняла відео, як дізналася про третю вагітність, як сповістила про це батькам. Та блогерка не готова тримати увімкненою відеокамеру 24 години поспіль.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.