Ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва звернулась до своїх підписників: “Пропоную вам відчепитися від мене”

Відома ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва звернулася до своїх підписників в Instagram та попросила припинити коментувати щодо її особистого життя.

Відома ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва нещодавно звернулася до підписників на своїй сторінці в Instagram. У своєму зверненні Надія попросила не залишати коментарів, які стосуються її особистого життя.

“Це для тих, хто під моїми відео зауважує: що я не те зробила, не туди пішла, про те забула, не те сказала, не тих підтримала. Пропоную вам — відчепитися від мене. Я вас не тримаю. Я вас відпускаю. От спробуйте усвідомити, що у мене, як у людини є свої почуття, свій досвід, свої бажання, своє розуміння і я виходячи з цього щось роблю. І у вас, я дуже рада, якщо є свої емоції, свої почуття, свій досвід, уявіть собі, ви можете з цим щось зробити, а не тільки писати у коментарях під моїми відео. Дякую!”, сказала ведуча.

До свого звернення Надія додала допис: “Маю до вас велике прохання: не сра..ся, а єднатися”.

Варто відзначити, що Надія Матвєєва не вперше стикається з негативними коментарями та критикою підписників, особливо щодо особистого життя ведучої. Її стосунки з чоловіком, який молодший на 20 років, часто стають об’єктом обговорень. Надія вирішила висловити свою точку зору на цю тему та наголосила на повазі до її особистого життя.

Надія Матвєєва звернулась до своїх підписників
Надія Матвєєва звернулась до своїх підписників

На своїй сторінці в Instagram ведуча регулярно радує своїх прихильників фотографіями із щасливими моментами свого життя. До прикладу, недавно опубліковане романтичне фото “Очима коханого”. Більшість підписників все ж підтримують Надію у її виборах та бажають лише щастя, але й знаходяться люди, які “навчають життя”.

Надія Матвєєва звернулась до своїх підписників
Надія Матвєєва звернулась до своїх підписників

Нещодавно, Надія навіть відписала одній зі своїх підписників, яка зауважила, що чоловік Надії їй “як син”, на що Надія відповіла “а ви експерт по коханню?”.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.