На них вінець безшлюбності? Зіркові жінки, які не поспішають із заміжжям: Могилевська, Кароль, Таран, Мазур

У світі шоу-бізнесу і гламуру, де слідкувати за особистим життям зірок є частиною нашого щодення, декілька видатних особистостей вирішили не піддаватися гаслам і не торкатися теми шлюбу.

Серед цих виняткових особистостей — Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Лідія Таран і Алла Мазур, які, попри свою красу, талант та успіх, не поспішають під вінець.

Наталія Могилевська та Тіна Кароль: колись у шлюбі, але зараз одні

Ці талановиті виконавиці української естради колись були в шлюбі. Проте, обидві зірки зіткнулися з самотністю: одна через швидке розлучення, друга через відхід коханого чоловіка з життя. Вірогідно, вони, переживши такі події, вирішили віддати себе своєму творчому розвитку. Можливо, це стало своєрідним вибором — бути незалежними жінками, концентруючи свою увагу на кар’єрі, а Кароль ще й на вихованні сина. І хоча чутки про численні романи жінок з різними чоловіками переслідують їх весь час, обидві зірки явно не поспішають зв’язати себе шлюбом.

Н
Наталія Могилевська та Тіна Кароль з сином

Лідія Таран та Алла Мазур: самостійні красуні в пошуках гармонії

Лідія Таран і Алла Мазур — ще дві надзвичайно талановиті та виняткові жінки, які, на жаль, не знайшли свого кохання нарівні з успішною кар’єрою. Їхня врода і розум привертають увагу, але вони обирають шлях самостійності та пошуку гармонії в інших сферах життя. Обидві зіркові телеведучі ніколи не були офіційно заміжні, мають дітей-підлітків, яких успішно виховують самі.

Чому таке рішення? Ймовірно, вони визначають своє щастя не тільки через відносини, але й через особистий розвиток, творчість та власне самопочуття.

Лідія Таран та Алла Мазур з дітьми
Лідія Таран та Алла Мазур з дітьми

Вибір цих видатних жінок залишатися самотніми може розглядатися як бажання збереження своєї свободи та незалежності. Вони здобули славу та шану своїх поціновувачів завдяки власним зусиллям і таланту, і це може бути найважливішим для них.

І, можливо, саме це робить їх особливими та неординарними не лише на сцені чи телеекрані, але і в реальному житті.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.