Ксенія Мішина показалась із нечесаним волоссям і не нафарбованим обличчям: але тут же виправилася й засяяла

Ксенія Мішина показала своїм підписникам в Інстаграмі у всій своїй природній красі. Фани мали можливість побачити акторку до нанесення мейкапу та після й порівняти результати.

Як виглядають без макіяжу Сумська, Полякова, Єфросиніна, нам усім добре відомо. Тепер вийти на люди без краплі косметики наважилася й Ксенія Мішина. Знаменитість виклала в мережу коротеньке відео, на якому миттю з Попелюшки зі скуйовдженим волоссям та без роботи стиліста миттю перетворюється на справжню красуню.

Ксенія Мішина показала, як виглядає до макіяжу і після

Мало того, що Ксенія гарно підфарбована, так вона ще й перевдягнена в короткий топ, хоча до цього була у сорочці з довгими рукавами й закритим верхом. Схоже, самій Мішиній її новий образ припав до вподоби, оскільки вона ледь не танцювала перед камерою, милуючись собою після втручання стилістів. Відеоролик з марафетом зірка виклала в Інстаграм, зробивши короткий, але багатозначний підпис:

“Про любов з…”

Далі йде перелік інстаграм-адрес інших акаунтів, яких, певно, це зізнання й стосується. Першим розтанув від неземної краси Меловін, який назвав акторку “розкішною”. Своє захоплення під постом висловив і знову холостяк Нікіта Добринін.

Ксенія Мішина показала, як виглядає до макіяжу і після

Не обійшлося й без сердечок від відомих і не менш гарних дівчат. Марина Боржемська, Ілона Гвоздьова, Лілія Ребрик, Даша Астаф’єва відзначилися в Інсті Мішиної сердечками. Не стримували емоцій й решта підписників зірки. Окрім чисельних вигуків “вау”, Ксенія отримала й цілу купу інших компліментів на кшталт: “чарівна”, “красуня”, “богиня”, “нереальна”. Деякі фани висловили свою думку більш розлого:

“Погляд заворожує серце”.

“Що ти робиш з нами? Я померла від твоєї краси”.

“Коли шикарно до і після”.

“Це єдиний випадок, коли людина ідеальна і з мейком, і без”.

“На Міс Всесвіт”.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.