Потап розповів про концерт із паралізованим обличчям в Іспанії і поділився емоціями: “Пантоміма і досвід”

Потап поділився враженнями від перебування у Мадриді та моментами під час свого виступу в столиці Іспанії. Артист розповів, що думає про українців та іспанців.

Відомий український репер Потап поділився своїми враженнями від перебування в Іспанії, а саме у столиці країни – Мадриді. У своїй останній публікації в Instagram він назвав місто “королівським” та розповів про свої емоції від концерту, який відбувся там рік тому.

На фотографіях, які артист виклав, його можна побачити на вулицях Мадрида. Потап відзначив, що саме тут розташовані “головні офіси компаній, бізнес-центри, найкращі ресторани та неймовірні музеї”.

Він пригадав свій виступ в Мадриді рік тому, коли артист із паралізованим обличчям під час концерту вирішив спуститись до людей зі скринькою на благодійні кошти. Він розповів про свою рішучість не здаватися та зібрати кошти на допомогу ЗСУ:

“Я взяв коробку для збору донатів і відправився в зал, прямо серед людей! Я ж артист, в нагоді стала пантоміма і досвід. Мені вдалося зібрати 10 тисяч євро всього за 5 хвилин, і ці кошти були передані ЗСУ”.

Потап розповів про концерт із паралізованим обличчям в Іспанії і поділився емоціями
Потап розповів про концерт із паралізованим обличчям в Іспанії і поділився емоціями

Потап подякував українцям, які активно підтримували його, пригадавши, як люди давали кошти не лише по 5 євро, але й по 50, 100 і навіть 200 євро. Артист також був вражений атмосферою під час концерту:

“Це було чудово! Могутньо! Весело!”.

Співак наголосив, що тоді він почав краще розуміти українців, які проживають в Іспанії та висловив захоплення їхнім розумінням важливих речей.

“Для кожного українця немає нічого важливішого за Мир, за Перемогу!”, пише Потап.

Також він подякував іспанцям за їхню відкритість та готовність йти на контакт, додавши, що іспанці люблять іноземців і багато допомагають українцям. Потап підкреслив, що тепер він з радістю спілкується та співпрацює з “цими чудовими людьми”.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!