Алла Пугачова вразила стилем у 74 роки: вікові зморшки намагається приховати за “дитячими” бантиками (ФОТО)

Алла Пугачова поділилась новим фото в стильному вбранні та майже без макіяжу. Артистка розповіла про свої плани. Дізнайтеся, як шанувальники та критики відреагували на публікацію артистки.

Легка посмішка, елегантний чорний капелюшок з бантиком і масивний ланцюжок на шиї – ось, як виглядає легендарна Алла Пугачова на новому фото, яким вона поділилася із прихильниками.

На знімку видно, що артистка з мінімальним макіяжем підкреслила свою природну красу. Варто зауважити, що на свої 74 роки Алла виглядає дуже стильно та елегантно.

Під фотографією Алла Пугачова поділилась з підписниками своїми планами:

“Йдемо з Максом на ювілей чудової людини та музиканта. Андрію Макаревичу 70 років”.

Зазначимо, що публікація з’явилася нещодавно, але вже набрала багато уподобайок та коментарів від шанувальників і критиків. Прихильники раді можливістю побачити улюблену артистку в гарному настрої та подякувати їй за творчість, пишучи теплі слова й побажання. Ось декілька коментарів, які можна зустріти під дописом:

  • “Ми вас любимо, Алло Борисівно”.
  • “Алло Борисівно, нехай ваш світ ніколи не згасає! Удачі, любові та добра!”.
  • “Алло, чому ви так принижуєтеся і пояснюєте? Нам це не цікаво і не потрібно”.
  • “Удачі вам, дякуємо за підтримку України!”.

Однак не обійшлося без критиків, які засипали зірку хейтом щодо її вибору не підтримати повномасштабне вторгнення. Від компліментів до звинувачень – публіка розділилась на дві сторони тих, хто цінує талант, і тих, хто бачить в усьому привід до критики.

Алла Пугачова вразила стилем у 74 роки
Алла Пугачова вразила стилем у 74 роки

Нагадаємо, що Алла Пугачова є дружиною гумориста Максима Галкіна, із яким вона разом з 2005 року. Офіційно подружжя було зареєстроване у 2011 році. Пара виховує двох дітей Лізу та Гаррі, які народилися у 2013 році. Дітей для Алли та Максима народжувала сурогатна мати. На сьогодні Алла разом з чоловіком та дітьми проживає в Ізраїлі.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.