“Одна родина за столом”: Софія Ротару очима її близьких. Яка вона мама, бабуся, сестра та свекруха

Співачка, легенда та незмінний символ української естради – Софія Ротару завжди асоціюється з розкішшю та елегантністю. Проте, за лаштунками сцени розкривається зовсім інша сторона.

Софія Ротару народилася в сім’ї, де родинні цінності завжди стояли на першому місці. Вже тоді в її дитинстві та юності формувалися погляди, які залишилися з нею на все життя. Вона вчилася важливості родини, любові та взаєморозуміння. З того часу Софія Михайлівна ніколи не обривала стосунки з близькими, а особливо з молодшою сестрою Аурікою.

Мама: ласка та підтримка

Всесвітньо відома співачка – мати єдиного свого сина Руслана, народженого у шлюбі з коханим чоловіком Анатолієм Євдокименком. Ті, хто знайомий з особистим життям Ротару, говорять, що вона завжди була пристрасною та ласкавою матір’ю. Заслуговує зауваження той факт, що, попри непростий графік та гастрольні тури, Софія Ротару завжди намагалася проводити якнайбільше часу зі своєю родиною, надаючи сину відчуття важливості та безмежної любові. Син віддячує матері й піклується про неї, проживаючи разом в одному з київських маєтків співачки.

Бабуся: зразок тепла та турботи

Сьогодні Софія Ротару є гордою бабусею двох онуків. Вона завжди з великою теплотою та  радістю зустрічає їх, даруючи їм свою безмежну любов та увагу.

Як відомо, зараз онучка та онук співачки перебувають в США. На тлі гучного скандалу з незаконним намаганням онука перетнути український кордон, ходять чутки, що саме легендарна бабуся все ж таки посприяла онукові в еміграції.

Свекруха: розуміння та гармонія

Софія Ротару легко знаходить спільну мову зі своєю невісткою. За всі роки шлюбу з її сином, вони встигли збудувати гармонійні та поважливі стосунки. А невістка пригадує, що увійшла в сім’ю легенди так, наче завжди була їхньою часткою.

Таким чином, за лаштунками Ротару, що підкорила музичний світ, розкривається тепла, затишна і чуйна людина.

Софія Ротару очима її близьких. Син з невісткою та онуки

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.