З ними хочуть бути всі: Леся Нікітюк, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші найзавидніші холостячки

Три найзавидніші холостячки українського шоу-бізнесу – Ксенія Мішина, Леся Нікітюк та Злата Огнєвіч. Дізнайтеся, що розповідають знаменитості про свої романтичні стосунки.

Дуже часто сучасні жінки обирають кар’єру над сім’єю, і це стосується не лише звичайних людей, а й знаменитостей українського шоу-бізнесу. Давайте розглянемо 3 найзавидніші холостячки нашого медіа.

Ксенія Мішина

Леся Нікітюк, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші найзавидніші холостячки

Ксенія Мішина пройшла через токсичні стосунки, але сміливо вийшла із них. Свого колишнього чоловіка вона згадує, як тирана та маніпулятора. Вони розлучилися, коли Ксенія була вагітна. Зараз у неї є син Платон, якого вона дуже любить і часто ділиться спільними фото у своєму Instagram. Пізніше актриса брала участь у шоу “Холостячка”, де познайомилась з Олександром Еллертером, але ці стосунки закінчились розставанням.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші найзавидніші холостячки

Ведуча Леся Нікітюк неодноразово ділилась зі своїми підписниками тим, що хотіла б мати стосунки, але вона також вміло ухиляється від обговорення свого особистого життя. Зірка ніколи не розкриває деталей щодо своїх обранців. На одному з інтерв’ю Леся поділилась, що до майбутнього чоловіка в неї є дві вимоги: він має бути нежадібним та мати щетину.

Нагадаємо, що були чутки про таємного обранця Лесі, який на початку повномасштабного вторгнення покинув ведучу та виїхав за кордон. За словами блогера, цей чоловік допоміг Лесі у кар’єрі на телебаченні. Але згодом жінка ці чутки спростувала, висловившись у своєму стилі:

“Але почалось повномасштабне вторгнення, і з першою ранковою сиреною він втік. Забрав мій гаманець, ікони і авокадо. Не вірте чуткам”, – розповіла Леся Нікітюк.

Злата Огнєвіч

Леся Нікітюк, Ксенія Мішина, Злата Огнєвіч та інші найзавидніші холостячки

Співачка Злата Огнєвіч з позитивом висловлюється про минулі стосунки, розглядаючи їх як досвід, що допоміг зрозуміти, як тепер зірка бачитиме своє життя. Огнєвіч акцентує, що питання про минулі романтичні стосунки — це лише минуле, а важливо жити зараз і думати про майбутнє. Сьогодні своє особисте життя Злата залишає в таємниці.