Найдбайливіші татусі українського шоу-бізнесу: Олександр Педан, Дмитро Монатік, Сергій Притула та інші

Українські шоумени не лише вражають своїм талантом на сцені, але й дбайливі в ролі татусів. Дізнайтеся більше про зіркових батьків, які активно виховують своїх дітей.

Український шоу-бізнес пишається своїми зірковими татусями, які не лише підкорюють своїм талантом на сцені, але й надзвичайно дбайливі в ролі батьків.

Олександр Педан

Найдбайливіші татусі українського шоу-бізнесу

Олександр Педан – відомий шоумен та телеведучий, який часто ділиться не лише своїми творчими моментами, але й теплими фотографіями разом із сім’єю. Донька Марія та син Марко – справжні радощі у житті Олександра, про що він неодноразово розповідає. Марія пішла по стежині батька та активно знімає кумедні ролики для соціальних мереж. У її відео можна побачити і Педана.

Юрій Ткач

Найдбайливіші татусі українського шоу-бізнесу

Ще одним чудовим прикладом є Юрій Ткач – шоумен і комік, який з великою любов’ю розповідає про свою доньку Лізу. На свій вік дівчинка неймовірно активна та артистична. До слова, нещодавно вона отримала головну роль у новорічній виставі “Снігова королева”.

Дмитро Монатік

Найдбайливіші татусі українського шоу-бізнесу

Дмитро Монатік – відомий співак і композитор, не лише радує своїх шанувальників музикою, але й знайшов у собі талант письменника та написав “Книгу мрій”. У артиста є двоє синів Платон та Даниїл, які були присутні на презентації нової книги Дмитра, тим самим підтримали свого татуся і показали наскільки щаслива та гармонійна є їхня сім’я.

Євген Кошовий

Найдбайливіші татусі українського шоу-бізнесу

Ще один талановитий шоумен та комік – Євген Кошовий. Артист разом із дружиною виховують двох доньок, Варвару та Серафиму. В одному з інтерв’ю Євген розповів, що дуже любить своїх доньок.

Сергій Притула

Найдбайливіші татусі українського шоу-бізнесу

Сергій Притула – відомий шоумен та волонтер, не лише активно допомагає Україні у складний час, але і встигає приділити час своїм дітям. Ведучий є багатодітним батьком, у нього є троє дітей – Дмитро, Соломія та Стефанія.