Євген Сморигін із “Дизель шоу” породичався з Оксаною Марченко: опальна ведуча має стосунок до доні гумориста

Здавалося б, який рівень спорідненості може бути у білоруса Євгена Сморигіна та горе-українки Оксани Марченко. Натомість були часи, коли ці дві знаменитості мали тісні взаємозв'язки.

Актор “Дизель шоу” Євген Сморигін розповів, що вони з Оксаною Марченко мають певний ступінь спорідненості. Знаменитості познайомилися 15 років тому й спілкувалися настільки близько, що білорус запросив ведучу похрестити його доньку.

Євген Сморигін породичався з Оксаною Марченко

Річ у тім, що Євген з Оксаною працювали певний час на одному телеканалі. Сморигін писав сценарії, а Марченко вела програми. Євгена підкорила надзвичайна віра колеги в Бога, тому він сам запропонував стати кумами. Чоловік вирішив, що людина, з якою можна довго й багато говорити про релігію, буде найкращою кандидатурою в цій справі.

Отак Ліза отримала таку несподівану хрещену маму. Вони спілкувалися, допоки Марченко мешкала в Україні. Та з моменту виїзду ведучої до росії, все припинилося. Оксана завжди вітала похресницю з днем народження, передавала подарунки. Після повномасштабної агресії росіян усе зійшло нанівець. Куми припинили спілкування. Хоча ще напередодні під час знімання серіалу “Паломниця” Марченко взяла інтерв’ю у кума, поцікавившись його шляхом до Бога.

Євген Сморигін породичався з Оксаною Марченко

Євген мешкає в Україні 17 років, 13 із яких одружений з українкою Лідією. Всього в родині 44-річного гумориста виховується троє дітей. Старшого Олексія можна побачити на сцені поряд із батьком. Він час від часу грає невеликі дитячі ролі.

Ліза – друга дитина подружжя. Найменшого синочка назвали Сашком. Попри тата-білоруса діти відчувають себе українцями. Довгий час Сморигін не потребував необхідності брати український паспорт.

Євген Сморигін породичався з Оксаною Марченко

Вважав, що він білорус і не повинен зрікатися рідної батьківщини. Та після повномасштабного вторгнення, коли й з його рідної Білорусі пішли війська на Київ, повсюди почали вибухати ракети, Євген прийняв для себе важливе рішення. Сморигін склав іспит з української мови та отримав українське громадянство.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.