Гуморист Ігор Ласточкін одружився з сусідкою по гуртожитку: Анні довго довелося чекати возз’єднання сім’ї

Уперше Ігор Ласточкін побачив Анну Португалову, коли навчався у виші. Відтоді минуло 12 років, а їхнє кохання лише міцнішає, хоча довгий час довелося провести в розлуці.

Ігор Ласточкін здобував освіту металургійника в Дніпрі. Студент мешкав у гуртожитку. Напроти його кімнати жили дівчата. На одну з них – Анну Португалову – молодик і звернув увагу.

Спочатку просто спілкувалися по-дружньому, потім втямили, що це кохання. Побралися закохані у червні 2011 року. Майже за 3 роки родина поповнилася первістком. Малятко, як і годиться сину КВНника, з’явилося на світ 1 квітня. Щасливе подружжя назвало синочка Радомиром.

Як виглядають дружина й син Ігоря Ласточкіна

Оскільки Ігор тоді працював одночасно в Києві та москві, де брав участь у телешоу “Однажды в России”, дружина з немовлям вирішила перебратися жити до своїх батьків у Кам’янське.

Щойно Ласточкін зібрав достатньо грошей, щоб придбати квартиру в українській столиці, як перевіз родину до Києва. Вони з Анною мріяли ще й про затишний заміський будиночок та поповнення в сім’ї.

Як виглядають дружина й син Ігоря Ласточкіна

З 2015-го Ігоря запросили стати тренером “Ліги сміху”. Ще за рік йому довірили місце ведучого у шоу “Розсміши коміка”. Поєднання стільки робіт стало неможливим, і Ласточкін пішов із російського шоу.

Як виглядають дружина й син Ігоря Ласточкіна

На 10-ту річницю шлюбу глава родини зробив дружині дуже цінний подарунок – замовив автівку з Америки. До цього Анна користувалася його машиною. Тепер же могла вільно розпоряджатися власним часом, їдучи у справах на власному транспорті.

Як виглядають дружина й син Ігоря Ласточкіна

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Анна з Радмиром категорично відмовилася виїжджати за кордон, хоча Ігор настійливо пропонував жінці рятувати сина й самій перебувати в безпеці. Жінка не захотіла роз’єднуватися після років, коли вони жили в розлуці.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.