Катя Осадча засвітила інтер’єр власного будинку, де мешкає з Горбуновим: заразом показала найменшого нащадка

Катя Осадча частенько робить репортажі з власного будинку. Цього разу ведуча показала, як вони з молодшим 2-річним Данилом дивилися мультики. А підписники отримали можливість оцінити інтер'єр.

Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та двома синами Іваном та Данилом мешкають у передмісті Києва. Старший син ведучої Ілля вже дорослий і нині навчається в Америці. Удень чимало різноманітних справ, але вечір матуся намагається проводити з дітьми.

Недільного вечора Катя з Данилком зручно вмостилися перед телевізором. Розклали диван, обклалися подушками й увімкнули “Нікчемний Я-3”. Цікаво, а чи хлопчик упізнав голос мами, який звучить за кадром? Адже Осадча озвучила кралю Люсі у двох частинах мультиплікаційного фільму.

Катя Осадча показала інтер’єр житла

За тиждень до Різдва блогерка запропонувала власний ТОП фільмів. На думку Катерини, є сенс витратити час на перегляд разом із дітьми на такі стрічки:

  1. “Грінч викрадач Різдва”.
  2. “Один вдома”.
  3. “Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено”.
  4. “Полярний експрес”.
  5. “Хлопчик на ім’я Різдво”.
  6. “Чарлі і шоколадна фабрика”.

А якщо дітки зовсім маленькі, можна переглянути анімацію “Думками навиворіт”. Споглядаючи за кінопоказом у родині Осадчої, видно частину кімнати й можна оцінити дизайн. Стіни виконано у світлих тонах. Меблі та диван білого кольору. На вікні висить тюль, а портьєр зовсім не видно. Поряд стоїть гарно прикрашена ялинка, що сіяє гірляндами. У вітальні є також камін, але він не втрапив у поле зору об’єктива.

Катя Осадча показала інтер’єр житла

Будинок знаменитостей розташований під Києвом. Він має 2 поверхи. Осадча частенько селфиться у різних кімнатах чи на подвір’ї. Тому можемо скласти враження, як усе виглядає довкола. Високий паркан та ряд вічнозелених туй відділяє оселю від поглядів сторонніх. На території дитячий майданчик, басейн, садочок із фруктовими деревами та ягідними кущами.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.