Тіна Кароль вразила сміливою фотосесію без штанів і на шпильках: “Щелепа впала до землі” (Фото)

38-річна українська співачка Тіна Кароль зачарувала Мережу своєю новою фотосесією. Артистка позувала на знімках в одному светрі і на шпильках.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок українського шоу-бізнесу. Артистка підкорила багатомільйонну аудиторію не лише своїм талантом та сильним голосом, а й неймовірною харизмою і вродою. Недарма Кароль тричі отримала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA.

Нещодавно Тіна Кароль вразила Мережу, опублікувавши знімки зі своєї нової фотосесії. На світлинах співачка позувала на високому білому стільці в одному лише светрі і на шпильках. Тіна продемонструвала свої стрункі і підтягнуті ноги.

: Тіна Кароль показала результат сміливої фотосесії без штанів
Тіна Кароль показала результат сміливої фотосесії без штанів

Зачіску для цієї фотосесії Тіна обрала не класичну для себе. Вона зробила кучері, які їй дуже пасують. Доповнила свій образ співачка нюдовим макіяжем, підкресливши лише губи. Кароль виглядала дуже природньою і справжньою.

Без раптових помилок, не буває перемог

Ніколи не пізно взяти новий білий аркуш паперу…

, – підписала свої знімки Тіна Кароль.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати нові фото Кароль. Публіка залишилась в захваті від образу співачки.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ця жінка – мрія кожного чоловіка”;
  • “Тут прямо дуже справжня. Така як і була на початку карʼєри, ця природність, кучеряшки”;
  • ” Щелепа впала до землі”;
  • “Дуже красива! Неможливо відірвати очі”;
  • “Дуже красиво, ви молоді, модні. Вам личить цей образ, хвилюючий своєю уявою.”;
  • “Які фотографії! Неймовірно ніжна і тендітна”.

Варто відзначити, що зараз Тіна Кароль все частіше показує свою природність та натуральність. Співачка, яка багато років підряд фарбувалася у блондинку, тепер носить свій природний, русявий колір волосся. Крім того, Тіна все частіше відмовляється від великої кількості косметики на своєму обличчі, а іноді фотографується зовсім без макіяжу.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.