Злата Огнєвіч показала, як виглядає до та після макіяжу відомого Єгора Андрюшина: майже Анна Трінчер (Фото)

Співачка Злата Огнєвіч показала своє перевтілення із природної повсякденності на спокусливий образ за допомогою відомого візажиста та блогера Єгора Андрюшина.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч порадувала своїх прихильників неймовірним перевтіленням. Зірка підкреслила свою бездоганну зовнішність, а допоміг їй у цьому професійний візажист та блогер Єгор Андрюшин.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає до та після макіяжу відомого Єгора Андрюшина
Злата Огнєвіч показала, як виглядає до та після макіяжу відомого Єгора Андрюшина

Спільно з відомим майстром, Злата записала надихаюче для своїх прихильників відео, де спочатку з’являється у зовсім без косметики, а потім перевтілюється у вишуканий образ. Супроводжується ролик піснею “Буревіями”. Відео розміщене в відеоблозі візажиста викликало активні обговорення серед прихильників Злати та шанувальників роботи умілих рук майстра.

Єгор Андрюшин неабияк підкреслив виразність очей та виділив контур губ, створивши ефектний образ для Злати Огнєвіч. Таке перевтілення вразило підписників, оскільки образ співачки змінився аж до моменту, що її почали прирівнювати з іншою зіркою. На відео можна побачити, як від ніжного та повсякденного вигляду Злата переходить до спокусливого.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає до та після макіяжу відомого Єгора Андрюшина
Злата Огнєвіч показала, як виглядає до та після макіяжу відомого Єгора Андрюшина

Реакції публіки були розділені: хтось був вражений майстерністю візажиста та підтримав таку зміну, а хтось висловлював свої сумніви у коментарях. Проте, більша кількість шанувальників висловила своє захоплення, залишивши під дописом безліч теплих компліментів.

Слід відзначити, що частина коментаторів порівнювала вишуканий образ Злати Огнєвіч із відомою блогеркою та співачкою Анною Трінчер. Ось декілька коментарів, які можна зустріти під дописом у блозі Єгора Андрюшина:

  • Образ трохи схожий на Анну Трінчер.
  • Була Злата, а стала схожа на Трінчер.

Таке перевтілення Злати Огнєвіч викликало різні реакції серед підписників, але в очах шанувальників вона завжди буде незрівнянною та особливою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.