Аліна Гросу показала фото зі свого весілля: після переїзду до США життя зірки несподівано “закрутилось”

Відома українська співачка Аліна Гросу несподівано показала світлини зі свого весілля. Знаменитість за кордоном не припиняє дивувати своїх шанувальників.

Аліна Гросу раніше була одружена, а після розлучення – будувала стосунки з російським актором. Втім, роман із Полянським несподівано розпався. Тепер знаменита артистка живе за кордоном, де встигла знайти коханого. Проте, про весілля з ним знаменитість поки що не говорить. А от одруження з російським бізнесменом згадує. Нещодавно на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова Історія. У ній співачка показала кадри з весільного дня.

Аліна Гросу показала весільні фото

Відома українська співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри, на яких позувала в сукні нареченої. Поруч з артисткою стояла її мама – у вишуканій вечірній сукні, з красивою зачіскою та неймовірним макіяжем. Жінка ніжно простягнула руку до своєї доньки, аби поправити її волосся, яке злегка вибилось з укладки. Зіркові мама та донька виглядали щасливими.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу несподівано згадала своє весілля з колишнім чоловіком
Знаменита українська співачка Аліна Гросу несподівано згадала своє весілля з колишнім чоловіком

Варто пояснити, що Аліна Гросу поділилась фотографією не через тугу за минулим і бажання згадати про своє весілля з колишнім чоловіком. Річ у тім, що мама знаменитої української співачки нещодавно святкувала свій день народження і саме таким чином артистка вирішила привітати рідну людину. Крім весільних кадрів, на сторінці знаменитості з’явилось і декілька інших фото.

У своєму Інстаграм-блозі артистка показала кадри, на яких можна побачити її маму. На одній зі світлин вона позує у красивій червоній сукні, а на іншому кадрі Аліна Гросу разом із мамою одягнені у національне українське вбрання.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу привітала свою маму з днем її народження
Знаменита українська співачка Аліна Гросу привітала свою маму з днем її народження

В описі до опублікованих фотографій відома українська артистка висловила любов і подяку своїй мамі. Знаменитість зазначила, що бажає їй лише найкращого – щастя та довгих років життя. Зірка назвала свою найріднішу людину мудрою, гарною та найпрекраснішою.

Популярне

Схожі статті

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.