Камалія показала, яка змінилися її доньки після двох років життя у Лондоні із Захуром: зовсім дорослі

Співачка Камалія, яка наразі відпочиває з доньками на гірськолижному курорті, зворушила підписників сімейним знімком з дітьми. Арабелла і Мірабелла за останній рік помітно підросли.

Останній рік співачка Камалія змушена жити окремо від своїх доньок-двійнят Арабелли та Мірабели. Поки в Україні триває повномасштабна війна, дівчата живуть і навчаються у Лондоні. А ось сама Камалія після розлучення з Мохаммадом Захуром навесні 2023 року повернулася жити в Україну, залишивши дітей на батька.

Як Камалія і Захур, Добринін і Квіткова, Клички та Кацуріни ділять дітей у статусі колишніх
Камалія показала, яка змінилися її доньки після двох років життя у Лондоні із Захуром

Співачка зізнається, що їй дуже важко дається розлука з дітьми. Тому при першій же нагоді Камалія намагається якомога більше часу проводити з доньками. Кілька днів тому артистка поділилася у своєму Інстаграм-блозі світлиною з відпочинку на гірськолижному курорті, куди вона відправилася з Арабеллою і Мірабеллою. А нещодавно співачка оприлюднила зворушливе сімейне фото, на якому позувала з доньками у новорічних піжамах з оленями. Позаду них стояла ошатна ялинка, прикрашена кульками.

Для мами донечка — це поцілунок Бога

, – підписала фото Камалія.

Варто відзначити, що 10-річні Арабелла і Мірабелла за останній рік помітно подорослішали. Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які вже дорослі дівчатка! Красуні! А мамуся з роками не міняється”;
  • “Ви дуже мила і любляча мама,нехай щастить вашій сімʼї”;
  • “Для мами зразу дві подруженьки ростуть”;
  • “Як добре коли сім’я разом це велика радість і щастя. Бажаю вам сімейного благополуччя.”;
  • “Які ж ви гарнюні! 3 лялечки, фото і ваш пост, Камалія, торкається душі”.

Нагадаємо, Камалія і Мохаммад Захур оголосили про розлучення після 20 років шлюбу навесні 2023 року. Співачка не вдавалася у подробиці причин розлучення та запевнила, що вони з Захуром будуть підтримувати теплі відносини, адже мають двох спільних доньок.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.