Колись були сусідами, тепер роз’їхалися врізнобіч: Осадча та Каменських, Кричевський та Білик й інші

Всі знаменитості вважають своїм обов'язком побудувати заміський дім. Іноді трапляється, що обирають ділянки поряд з іншими зірками. Отак і стають сусідами. Щоправда, ненадовго.

Гарік Кричевський та Ірина Білик

Їхні будинки розташовані через паркан у селищі Березівка під Києвом. Ірина заселилася в одноповерховий котедж набагато раніше. Тож могла споглядати за етапами будівництва сусіда-шансоньє.

Знаменитості раніше були сусідами

В обох будинках під час окупації Київщини у 2022 році побували російські військові. Мешкали там цілий місяць й потрощили все, що тільки можна, залишивши цілими лише музичні інструменти. Звісно, що повертатися після цього у свої маєтки зірки не поспішають.

Діма Монатік та Надя Дорофєєва

Родини Монатіка та Дорофєєвої з Дантесом звели свої двоповерхові будинки у селищі Крюківщина. Вони дружили сім’ями, частенько відвідували одне одного. Якось навіть разом зустрічали Новий рік.

Знаменитості раніше були сусідами

Та нині все змінилося Надя з Володею розлучилися й позбулися нерухомості. А родина Монатіків після повернення дружини Ірини з-за кордону разом із синами перебралася до столиці, щоб дітям було зручніше відвідувати школу.

Катя Осадча та Настя Каменських

Ще два зіркових подружжя мешкали по сусідству один від одного в селі Романків. Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та дітьми й далі продовжують жити в ошатному й великому будинку серед зелені.

Знаменитості раніше були сусідами

А от із Настею та Потапом не все так однозначно. Ходять настійливі чутки, що подружжя перебуває на межі розлучення й не живе разом. Та якщо це й не правда, все одно переважну більшість часу після повномасштабного вторгнення Олексій проводить за кордоном, а не поряд із дружиною. Тож і з сусідами точно не бачиться.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.