Червоні троянди натомість новорічних прикрас: Леся Нікітюк натякнула на новий сезон “Холостячки”

Леся Нікітюк здивувала своїх шанувальників оригінальною декорацією новорічної ялинки. Дізнайтеся про реакцію фанатів Лесі. Чи є натяк на її участь у новому сезоні "Холостячки"?

Українська телеведуча, акторка та блогерка Леся Нікітюк вразила своїх шанувальників оригінальним оформленням новорічної ялинки, яким вона поділилась у мережі Instagram. На своїй сторінці зірка виклала кілька нових фотографій, на яких позує поруч із прикрашеним деревом. Замість традиційних новорічних прикрас, Леся вирішила використати червоні троянди та гірлянду, створюючи цікавий образ.

На фото Леся одягнена у красивому короткому платті, яке вдало підкреслює її прекрасну фігуру. Завершує образ чорний ефектний бант на волоссі, що додав ще більшої вишуканості.

У своєму короткому підписі до фото Леся висловила:

“І просто так”.

Червоні троянди натомість новорічних прикрас

Її прихильники активно засипають теплими компліментами та враженнями у коментарях. Підписники підкреслюють цікаву ідею декорації ялинки, яку вдало втілила телеведуча та сам образ Лесі. Ось кілька коментарів, які можна зустріти під публікацією:

  • “Краса у всій своїй величі! Дуже цікава ідея оформлення”.
  • “Леся, ти завжди вражаєш!”.
  • “Чи почалися зйомки нового сезону Холостячки? Троянди – це новий тренд”.
  • “Леся, ти неперевершена в будь-якому образі”.
  • “Яка просто чарівна сукня!”.
Червоні троянди натомість новорічних прикрас

Деякі фанати Лесі в коментарях висловлюють припущення щодо можливої її участі у новому сезоні шоу “Холостячка”, оскільки троянди на ялинці можуть бути натяком на цю новину. Ці припущення логічні, оскільки відомо, що Леся незаміжня.

Нагадаємо, що шоу “Холостячка” – це коли головна героїня зустрічається з різними чоловіками. Знайомства відбуваються в різних місцях, і саме героїня вирішує, кого вона хоче ближче пізнати. Можливо, Леся Нікітюк стане учасницею наступного сезону. Більшість прихильників цього шоу раніше висловлювались, що хотіли б побачити саме Лесю Нікітюк.