Вже не маленький блондин: чеченський онук Алли Пугачової Дені вимахав під 2 метри зростом (ФОТО)

Христина Орбакайте поділилась новими фотографіями разом із своїм молодшим сином Дені. Дізнайтеся, як змінився 25-річний онук Алли Пугачової після тривалої його відсутності.

Нещодавно 52-річна російська співачка Христина Орбакайте поділилася з прихильниками новими фотографіями, на яких вона разом із своїм 25-річним сином Дені. На знімках помітно, наскільки змінився та виріс молодий чоловік. Він вирішив змінити свій образ, обравши нову зачіску та одягнувши окуляри. На фото Дені позує в чорному класичному костюмі, а на його руку прикрашають масивні срібні перстні. Стоячи поруч із своєю матір’ю, видно, що він не лише виріс, але й схуд.

У підписі до фотографій Христина Орбакайте поділилась деталями вечора, який вона провела разом із сином:

“18 грудня пройшов дуже насичений і чарівний вечір! Спочатку Дені і я відвідали “Премію Шок – 10 років” в театрі “Тодес”, а потім вирушили в легендарний готель Метрополь, де журнал проводив Winter Party. Загалом, вечір вийшов дуже вдалим!”.

Важливо відзначити, що це перше повернення онука Алли Пугачової в росію після тривалої його відсутності. Хлопець покинув країну та зник у соціальних мережах. Ходили чутки, що між ним та його батьком виник конфлікт, пов’язаний із бажанням відправити свого сина в армію. Це можливо, оскільки на ініціативу батька Дені в 16 років провів два місяці в кадетському корпусі.

чеченський онук Алли Пугачової Дені вимахав під 2 метри зростом
чеченський онук Алли Пугачової Дені вимахав під 2 метри зростом

Нагадаємо, що Дені є молодшим сином Христини Орбакайте, а його батько – Руслан Байсаров, відомий у вузьких бізнес-колах. Питання щодо його подальшого місцеперебування залишається відкритим, але чутки уже є, що Дені має власну квартиру в Лондоні. Це може прояснювати причину, чому Алла Борисівна розглядала можливість переїзду до Англії. Зазначимо, що Філіп Кіркоров був автором цих фотографій, на яких знаменитості разом проводили час.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.