Наречений Саші Заріцької своїми співами заколисав собак: натомість трек KAZKA змусив канадця затанцювати

Олександра Заріцька з гурту KAZKA поділилася у власній Інстаграм-сторіз відразу двома треками. З'ясувалося, яка музика лунає у співачки вдома та на канадських вулицях.

Саша Заріцька, що нині перебуває у статусі нареченої, показала, що відбувається у неї вдома, коли вона не зайнята виступами та репетиціями. З’ясувалося, що коханий співачки Павло Тараненко полюбляє розважати кохану співами.

Олександра Заріцька показала, як співає її наречений Павло

Виконує переважно американські треки. Дівчина уважно слухає, ще й записує на відео. Також слухачами є дві собаки родини, які мирно посапують на подушках під час імпровізованого концерту. Видно, що тварини звикли до подібних мелодій і жодним чином не реагують на гамір.

Олександра Заріцька показала, як співає її наречений Павло

А ще Саша похвалилася, що пісні KAZKA лунають не лише на українських вулицях, але й на канадських. Заріцька виклала відео вуличного танцюриста, що несамовито вигинається під наспів чи не найпопулярнішої композиції “Плакала”. Шкода, що лунає вона не українською, а англійською мовою. Та все одно дуже приємно, що наші артисти здобули шаленої слави навіть за океаном.

Олександра з Павлом заручилися у травні цього року. Сподівалися, що зіграють весілля вже після перемоги. Натомість кінця війни поки не спостерігається. Тож молодята призначили визначну дату – червень 2024-го.

Трек Казки звучить у Канаді

30-річна зірка могла б іще почекати з одруженням. Але Павлу не терпиться назвати її своєю законною дружиною. Довелося йти на компроміс. Закохані планували зіграти два весілля – в Карпатських горах та на Кримському узбережжі.

Можливо, наступного року зіграють гірське весілля, а вже трішки згодом на річницю шлюбу відірвуться в Ялті. Коли Саша з Павлом познайомилися, невідомо. Але широкому загалу коханого артистка показала у вересні 2022 року.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.