Секретів більше немає: Анна Кошмал зі “Сватів” показала свого чоловіка вперше через 6 років після весілля

Відома українська актриса Анна Кошмал вперше за 6 років показала обличчя свого чоловіка. Зірка "Сватів" набагато частіше ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Анна Кошмал, відома українська актриса та зірка популярного серіалу “Свати”, нещодавно показала обличчя свого чоловіка. Хоча на опублікованій фотографії було важко розгледіти зовнішність обранця зірки, навіть така дрібничка стала для користувачів мережі особливою, адже раніше вони і цього не бачили – Кошмал ретельно оберігає подробиці особистого життя та і ніколи не ділиться фактами про свого чоловіка.

Кошмал показала чоловіка

Втім, нещодавно актриса та її коханий відзначили шосту річницю весілля. Це стало нагодою для Анни Кошмал показати весільні кадри зі своїм коханим. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала кадри, які фотограф на весіллі актриси зробив, поки вона танцювала з новоспеченим чоловіком. На світлині Кошмал радісно сміялась, поки коханий тримав її за руку.

Анна Кошмал зі Сватів вперше за 6 років показала, як виглядає обличчя її чоловіка

Нагадаємо, що раніше відома українська актриса вже розповідала про причини, чому тримає у таємниці особистість свого чоловіка. Анна Кошмал зазначила, що вона поважає вибір свого коханого. Обранець актриси висловив бажання залишатись осторонь публічності, яка є частиною життя його дружини. Як виявилось майже через 6 років після весілля зірки, її чоловіка звати Іван. Втім, нічого більше про нього невідомо.

Анна Кошмал зі Сватів вийшла заміж 6 років тому, але обранця не розсекречує

Раніше зірка популярного серіалу “Свати” вже висловлювала свою думку щодо розмов про особисте життя. Знаменитість впевнена, що якою б не була позиція її чоловіка щодо приватності та публічності, обговорювати сім’ю заради популярності серед шанувальників для неї табу. Анна Кошмал зазначила, що особисте життя повинне залишатись особистим, а тому немає потреби постійно ділитись цими подробицями.