Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов дозволяє синам усе: стрибати по диванах і по підлозі кататися

Катя Осадча та Юрій Горбунов виховують двох маленьких синів Івана та Данила. Зі світлин в Інстаграмі можна зробити висновок, що мама строга, натомість татусь дозволяє будь-що.

Катя Осадча вже виростила одного сина Іллю, тож знає, як поводитися з меншими хлопчиками. Якщо зазирнути в Існтаграм-сторіз знаменитості, можна побачити, як ретельно матуся обирає заняття для своїх дітей.

Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов – добрий тато

Жінка дає завдання, які розвивають, при цьому враховуючи вікову різницю між дітьми. От ми бачимо, як Данилко розкладає пірамідки за кольорами чи збирає з конструктора простенькі моделі під пильним оком мами. Іванко понад усе полюбляє малювати, то Осадча всіляко розвиває цей творчий запал сина.

Юрій Горбунов став татом доволі пізно, хоча досвід спілкування з дітьми має – виховав падчерку першої дружини. Коли Катя йде на кухню чи в інших справах, хлопчики знають, що з татусем час можна провести доволі весело.

Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов – добрий тато

От Іванко та Данилко й не стримують себе – стрибають на дивані, катаються по підлозі, загорнувшись у ковдру. А тато замість того, щоб зробити зауваження, ще й сам долучається до активних ігор та бешкету.

Встигнути за Іваном доволі складно. 6-річний хлопчина – справжній енергетик. Будинок через його витівки ходить ходуном. Оскільки взимку кататися на велосипеді неможливо, то хлопчик обладнав багажник автівки тата під будиночок. Ото й спокою тільки, коли маля береться до малювання.

Катя Осадча – сувора мама, а Юра Горбунов – добрий тато

А ще брати полюбляють, коли тато читає їм книжки. Оскільки дитяча пам’ять вловлює все й частенько Юрій чує на свою адресу: “Тато, ти вже це казав!”, то доводиться імпровізувати й придумувати нові сцени, яких автор казки не писав.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.