Хто займається вихованням сина Тіни Кароль, якого поп-діва відрядила в Англію: знайшла Вені нову родину

Життя знаменитих особистостей завжди викликає підвищений інтерес, а коли йдеться про виховання дітей, публіка стає ще більш зацікавленою. Не оминає таке й зіркову маму Тіну Кароль.

Після трагічної втрати чоловіка, Євгена Огіра, Тіна Кароль взяла на себе важливу місію — виховання свого сина. Цей період її життя був випробуванням, але зірка не тільки виросла з цього врівноваженою та сильною жінкою, а й знайшла новий спосіб забезпечити майбутнє своєї родини.

У 2016 році стало відомо, що син Тіни Кароль відправився жити та навчатися в Англію. Це рішення викликало хвилю обговорення, але виявилося, що вирішальною причиною цього кроку стала не лише отримання якісної освіти, а й бажання забезпечити хлопцеві захист та спокій від уваги, що пов’язана зі славою його матері.

Тіна Кароль відзначається не лише своєю музичною кар’єрою, але й вразливістю та рішучістю в особистому житті. Стурбована тим, як публіка реагує на її сина, артистка вирішила відправити його за кордон. Це рішення дозволяє хлопцеві не тільки навчатися у престижному закладі в елітній англійській школі Repton Preparatory School, але й будувати своє життя за межами преси та спекуляцій.

Це — доля

Сином Тіни Кароль в Англії опікується українська родина

Віддавати у гуртожиток дитину Кароль не схотіла, тому знайшла йому українську родину, яка прийняла Веніаміна, як рідного. Про Надію та Романа (так звуть подружжя, з якими мешкає хлопець) Тіна каже, що вони вкладають у нього душу та любов. Завдяки цій парі син бездоганно вивчив українську мову. Щобільше, співачка впевнена, що саме вони виховують у Вені почуття патріотизму. Надія та Роман піклуються про те, щоб хлопець не полишав заняття фехтуванням, українськими танцями, грою на фортепіано та барабанах.

“Надзвичайно щаслива, що так сталося. Він там пізнав українську культуру більше, ніж в Україні”,- зазначила Тіна в одному зі своїх інтерв’ю.

Важливо відзначити, що Тіна Кароль, не дивлячись на свою зайнятість та напружений ритм життя, не втрачає зв’язку з сином. Вона підкреслює, що вони підтримують близькі стосунки і навіть дистанція та географічна віддаль не можуть вплинути на любов та родинне тепло.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.