Батьків не обирають. Іноді – на жаль: діти Кіркорова ніяковіють через поведінку екстравагантного татуся

Російський співак Філіп Кіркоров вже давно перестав бути цікавим як співак не абиякої творчої обдарованості. Він займається співочою діяльністю, але хітів в нього більше немає.

З роками він втратив не тільки молодість, поціновувачів, а й талант. Натомість за для того, щоб не втрачати заробітки Кіркоров намагається втримати аудиторію всілякими епатажними фішками: екстравагантним зовнішнім виглядом, неадекватною поведінкою. Таким чином він тепер привертає до себе увагу та гроші тих, хто бажає подивитися на дивні зміни, що сталися з колись популярним зірковим співаком. Для цього Філіп постійно експериментує зі своєю зовнішністю, робить пластичні операції обличчя та інших частин свого тіла, а потім все це не соромиться демонструвати зі сцени на публіку. Не так давно навіть вибухнув скандал через те, що він дозволив глядачам торкатися своїх частин тіла прямо на концерті під час його виступу. Все частіше глядачі помічають у зірки “мутний” погляд і рот, який “ледь відкривається”. А у травні цього року багато хто став свідком того, як Кіркоров влаштував “дикі танці” у непристойному комбінезоні, через який всі звернули увагу на те, як сильно він змінився на гірше.

Батьків не обирають

Хоча Філіп любить своїх дітей і проводить з ними багато часу, через таку його поведінку, на жаль, діти-підлітки Алла-Вікторія та Мартін ніяковіють. Люди з оточення співака розповідають, що однокласники піддають дітей цькуванню, насміхаються над ними та жорстко розпитують про неадекватність їхнього батька. Важко навіть уявити, з яким тиском доводиться стикатися дівчинці та хлопцю у суспільстві щодня. Їх справді шкода, бо вони точно не обирали собі такого життя.

Діти Кіркорова ніяковіють через поведінку екстравагантного татуся

Нагадаємо, що кілька років тому, у 2011 році, Кіркоров раптово оголосив, що став батьком і у нього народилася дочка та син від сурогатної матері, ім’я якої й досі залишається таємницею.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.