Всі жінки Сергія Притули, крім Фреймут та Варнави: обидві народили дітей та зробили багатодітним батьком

Колишній зірковий ведучий, шоумен, гуморист, продюсер та визнаний красень українського телебачення Сергій Притула ніколи не страждав від відсутності жіночої уваги, але до шлюбу його привели двоє.

За веселий характер, відкритість, щирість та гумор  Сергія Притулу полюбила глядацька аудиторія і він швидко зробив блискучу кар’єру зіркового шоумена. Було б дивно, якби широкий загал не цікавився особистим життям такої людини.

Йому приписували численні романи майже з усіма його співведучими на телепроєктах. Серед них Фреймут, Варнава, Нікітюк. Втім відомо про два офіційні шлюби Сергія, у яких в нього народилося поки що троє дітей.

Шлюб перший — невдалий

Початківець актор та телеведучий  Сергій Притула вперше одружився у 2007 році. Дружину звали Юлія. Пара на той час мешкала у Тернополі. Через рік у них народився син Дмитро. Ймовірно таке ім’я сину дав Сергій на честь свого батька. Зі слів актора, стосунки між ним та дружиною були далекими від ідеальних, а з часом ставали все гіршими: кар’єра забирала сили та час, а дружина цього зрозуміти не могла чи не хотіла. Сварки та побут остаточно зруйнували сім’ю вже за пару років. Сергій розлучився з Юлею, але не покинув Дмитра, а оформив над ним опіку. Зараз хлопцю 15 років, а колишні зберегли дружні стосунки, хоча кожен має інші родини та дітей у нових шлюбах.

Шлюб другий — щасливий

“Моя Катруся”. Так часто називає Сергій свою другу дружину, з якою побрався у 2015 році. Жінка з Донецька подарувала чоловікові у 2017 році доньку Соломію, а у 2021 – Стефанію. У нещодавньому інтерв’ю шоумен та волонтер Притула зізнався, що вони з Катериною планували у 2022 році третю дитинку, та через сучасні події в країні ті плани відсунули на невизначений час.

Сергій Притула розповів про жінок, які народили йому нащадків

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.