Драпірована сукня небесного кольору: дружина Віктора Павліка показала, в чому зустрічатиме Новий Рік

Катерина Репяхова поділилась відео, на якому позує у новому платті від українського бренду "MUST HAVE". Блогерка зізнається, що закохалась в цю сукню і зустрічатиме у ній Новий Рік.

Дружина Віктора Павліка, блогерка та підприємниця 29-річна Катерина Репяхова поділилася з прихильниками своїм новорічним вбранням через профіль соціальної мережі Instagram. У розкішній сукні вона збирається відзначити Новий Рік.

У відео, яке вона опублікувала, Катерина з’являється з коробкою у руках, яка прикрашена логотипом бренду “MUST HAVE”. У наступних кадрах вона елегантно позує у короткій трикотажній сріблястій сукні з довгими рукавами. За її словами, ця витончена сукня обійшлася їй майже у 3 тисячі гривень і вона дуже вражена її красотою.

“Закохалась в цю сукню. Буду в ній зустрічати Новий Рік”, – ділиться своїми емоціями Катерина.

Блогерка також розповідає, що вона раніше вже мала досвід співпраці з українськими брендами одягу Estro та MUST HAVE, і саме завдяки цій співпраці вона вперше побачила цю чарівну сукню.

Дружина Віктора Павлика 29-річна Катерина показала, в чому зустрічатиме Новий Рік
Дружина Віктора Павлика 29-річна Катерина показала, в чому зустрічатиме Новий Рік

Варто зазначити, що Катерина, окрім своєї активності в соціальних мережах, також має власний бренд дитячого одягу та косметики. Вона зізнається, що основний дохід їй приносить сторінка в Instagram, де вона має багато підписників. Завдяки своїй популярності, Катерина успішно співпрацює з популярними магазинами та займається рекламою різних товарів, таких як косметика, одяг, товари для дітей та медичні послуги. Катерина додає, що не планує зупинятися на досягнутому і продовжує працювати та розвиватися у цьому напрямку.

Дружина Віктора Павлика 29-річна Катерина показала, в чому зустрічатиме Новий Рік
Дружина Віктора Павлика 29-річна Катерина показала, в чому зустрічатиме Новий Рік

Нагадаємо, Катерина Репяхова дружина відомого українського співака Віктора Павліка, який старший від своєї дружини на 28 років. Познайомилася пара у 2015 році. Зустрічатися почали у 2019, а через рік у них було весілля. У 2021 році в подружжя народився син Михайло.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.