Осадча, Кошовий, Тоня Матвієнко та інші: як українські зірки виглядали на новорічних ранках у школі (Фото)

Зірки українського шоу-бізнесу зустріли Новий рік 2024 і поринули у свої дитячі спогади. Знаменитості показали, як вони виглядали на дитячих ранках у школі.

Кожен пам’ятає новорічні ранки у дитячому садку та школі. Тоді всі діти наряжалися у різноманітні костюми й виступали, розказуючи віршики. Українські знаменитості не виключення. У їхньому сімейному архіві збереглися дитячі знімки у новорічних костюмах на тлі ялинки.

Катя Осадча

Відома українська телеведуча Катя Осадча поділилася дитячим знімком, на якому вона позує у помаранчевому костюмі білочки, який весь обшитись блискучим дощиком. Маленька Осадча позує на тлі ялинки поряд з Дідом Морозом. Дівчинка усміхнена і радісна.

Як виглядала Катя Осадча на новорічному ранку
Як виглядала Катя Осадча на новорічному ранку

Дмитро Комаров

Головний мандрівник України Дмитро Комаров показав миле дитяче фото, на якому він позує на колінах у Діда Мороза. Хлопчик тримає у руках подарунок і посміхається на камеру.

Як виглядав Дмитро Комаров на новорічному ранку
Як виглядав Дмитро Комаров на новорічному ранку

Володимир Остапчук

Український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук поділився шкільним знімком біля ялинки, де він позує в образі зайчика. Фото дуже кумедне і миле, адже маленький Володимир, незважаючи на свій смішний костюм, має дуже серйозний вигляд.

Як виглядав Володимир Остапчук на новорічному ранку
Як виглядав Володимир Остапчук на новорічному ранку

Тоня Матвієнко

Українська співачка Тоня Матвієнко показала миле дитяче фото, зроблене під час сімейного застілля. На знімку маленька Тоня позує на руках у свого старшого брата. Дівчинка одягнена в костюм сніжинки, а на її голові сяє обруч прикрашений дощиком. Схоже, маленькій Тоні не дуже сподобався її образ, адже вона позує з серйозним виразом обличчя.

Як виглядала Тоня Матвієнко на новорічному ранку
Як виглядала Тоня Матвієнко на новорічному ранку

Євген Кошовий

Зірка “Кварталу” Євген Кошовий показав фото з дитячого садочку, де він позує у костюмі зайчика поряд зі Снігуронькою. У подарунок маленький Євген подарував велику м’яку іграшку. Та, схоже, ведмедик не порадував маленького Женю, адже на знімку він сумний і зажурений.

Як виглядав Євген Кошовий на новорічному ранку
Як виглядав Євген Кошовий на новорічному ранку

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.