“Багатодітний тато”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” показав свого малюка, якого довго ховав від фанатів

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився милим відео на своїй сторінці в Instagram. Чоловік показав, як емоційно обіймає та гойдає "дитину" на руках.

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився новим відео на своїй сторінці в Instagram. У ролику можна побачити, як чоловік колихає на руках малу “дитину”. Він одягнений у голубий медичний костюм, на перший погляд, можна припустити, що відео з пологового будинку. Ектор емоційно обіймає та гойдає “дитину”, але згодом виявляється, що це не дитина, а улюблениця кулінара — собачка Лупіта. Чотирилапа одягнена у дитячий костюм та шапочку. На фоні відео звучить мила музика.

Ектор Хіменес-Браво показав свого малюка
Ектор Хіменес-Браво показав свого малюка

Коли Ектор повертає свою улюбленицю, всі впізнають Лупіту, яку кулінар показує у соціальних мережах кожного дня, викладаючи її фотографії. Публікацію він підписав:

“Ви мене питали: “Коли діти?””.

Варто додати, що для Ектора обидві собачки, Лупіта та її кавалер Чоко, справді є як діти. Він обожнює їх ділиться моментами їхнього спільного життя. З ними кухар проводить кожен свій день.

Ектор Хіменес-Браво показав свого малюка
Ектор Хіменес-Браво показав свого малюка

Коментарів під відео багато і всі позитивні. Одні коментатори дивуються, як собачка може бути схожа на дитину, а інші пишуть, що повірили Ектору. Ось декілька коментарів, які можна знайти під дописом:

  • “А вам личить, шкода, що то песик”.
  • “Я реально повірила, що це дитина”.
  • “А я ще подумала, чого у дитини така спинка не рівна”.
  • “Ектор! Сьогодні ж не 1 квітня!!! Оце так розіграли нас”.
  • “Кожного ранку в мене обличчя як в Лупіти все життя”.
  • “Собаки то добре, а діти то зовсім інше”.
Ектор Хіменес-Браво показав свого малюка
Ектор Хіменес-Браво показав свого малюка

Зауважимо, що Ектор Хіменес-Браво завжди із теплою усмішкою розповідає про своїх домашніх улюбленців, які завжди поруч з ним. Лупіта навіть супроводжує чоловіка під час кулінарного шоу “МастерШеф”. Це гумористичне відео підняло настрій прихильникам відомого кулінара.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.