Маша Полякова довела, що гідна своєї зіркової мами: Суперблондинка офіційно посвятила доньку у співачки

Оля Полякова виконала пісню разом із своєю 18-річною донькою Машею та авторкою пісень Ольгою Бажаною. Кожна з виконавиць звертається до Бога із власним проханням.

Відома співачка Оля Полякова поділилася з прихильниками своєю новою новорічною композицією, яку виконала разом із 18-річною донькою Машею та авторкою пісні “Королева ночі” Ольгою Бажаною. Новий кліп доступний на офіційному каналі Олі Полякової на YouTube.

У кліпі тріо з’явилось у білих зимових вбраннях і чуттєво передало різдвяну атмосферу. Кожна виконавиця заспівала частину пісні, звертаючись з проханнями до Бога про щастя, добро та мир для кожної родини.

Переглянувши коментарі під різдвяною композицією, можна зустріти багато хороших відгуків, якими діляться прихильники. Багато коментаторів пишуть, що пісня їх вразила. До слова, найбільша частина коментарів присвячена Маші, голос якої для багатьох став відкриттям. Ось декілька коментарів, які можна побачити під кліпом:

  • “У Маші такий чудовий голос!”
  • “Чесно кажучи, мурашки від голови до п’яток, дуже красиво”
  • “Яке чудове багатоголосся! До мурашок”
  • “Оля, ви молодець, така приємна і чуттєва пісня, дійсно до сліз, і ваша дочка талановита”
  • “Дівчата, ви неперевершені! Маша, моє відкриття! Справжня співачка”

Цей кліп швидко здобув безліч переглядів та вподобайок. Фанати виконавців не зупиняються засипати їх вдячністю за таку потужну та емоційну композицію. Здається, що кожен відчув атмосферу магії та ніжності в цьому виконанні.

Маша Полякова довела, що гідна своєї зіркової мами
Маша Полякова довела, що гідна своєї зіркової мами

Нагадаємо, що старша донька Олі Полякової Маша слідує шляхом своєї зіркової матері. Дівчина талановита, харизматична та має красивий голос, який можна почути не лише в новому кліпі. Маша має свій гурт під назвою “Шви”, який проводить власні концерти. Схоже, що ця пісня стане хітом, а Маша — новою зіркою.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!