З лопатою в руках: Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом, поки син за кордоном, а чоловіка – немає

У своєму новому відео Тіна Кароль показала, як активно прибирає сніг і виконує відому колядку "Нова радість стала". Зірка поділилась новорічним настроєм із своїми прихильниками.

Відома співачка та телеведуча Тіна Кароль поділилась новим відео, на якому активно прибирає сніг великою лопатою. Зірка одягнута у новорічному светрі, світлих штанах та коричневих рукавичках. На початку ролика вона колядує та підтанцьовує, виражаючи свій святковий настрій. Тіна виконує відому колядку “Нова радість стала” з сучасним виконанням.

Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом
Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом

У наступних кадрах можна побачити зірку з червоною лопатою в руках, якою вона енергійно прибирала сніг. Також видно, як на фоні співачки красуються дві червоні декоративні ялинки. Схоже, що до відео готувалися заздалегідь.

Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом
Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом

Під час прибирання звучить мелодія із колядки, яку Тіна виконувала у попередній історії. Коротке відео вона підписала словами:

“Впізнали звучання колядки? Яка ваша улюблена?”.

Це вже не перший раз, коли Тіна прибирає сніг на подвір’ї свого будинку. Раніше вона вже ділилась відео, де готувалась до прибирання та показувала, як випустила свого кота познайомитися із снігом. Зірка поділилася цим дописом з прихильниками на своїй сторінці в Instagram.

Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом
Тіна Кароль показала, як вправляється зі снігом

Зауважимо, що це не вперше, коли Тіна Кароль виконує колядки у сучасному стилі. У її виконанні є безліч колядок, таких як “Добрий вечір тобі, пане господарю”, “Щедрик” та інші. Кожен рік Тіна, як берегиня традицій, дарує свою особливу атмосферу Різдва для своїх прихильників.

До речі, виконання колядок “по-новому” Тіни Кароль захоплює фанатів її творчості, що видно в коментарях під новорічними композиціями на YouTube-каналі “Телеканал 1+1”. Ця колядка була опублікована 7 років тому, але досі набирає перегляди та коментарі з вдячністю за красиве виконання. Ось, які враження під колядкою “Нова радість стала” і виконанні Тіни можна зустріти:

  • “Дуже круте аранжування, Тіна Кароль додала нотку сучасності до цієї такої старої колядки”.
  • “Файно, гарно, чудово, чудесно!!! Дякую щиросердечно чарівній ТІНІ”.
  • “Супер, дуже красиво, і вдало передано сенс”.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.