Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції та показала підготовку до свята: “Я навіть готуватиму”

Надя Дорофєєва показала, як проходить підготовка до Різдва. Співачка поділилась стильним образом у новому відео на Instagram та зізналась, що вперше за довгий час святкуватиме з рідними.

Відома співачка Надя Дорофєєва поділилась з прихильниками своєю підготовкою до Різдва у новому відео, яке з’явилося на її сторінці в Instagram. У підписі до публікації зірка зізнається, що вперше за довгий період святкуватиме це свято разом з рідними та хоче все підготувати самостійно.

“Я вперше за довгий час зустрічатиму Різдво з рідними, хочеться самій все підготувати”, – пише Надя.

На початку відео, вона стоїть біля красивого каміна і запускає на своєму телефоні пісню від Sia “Snowman”, яка супроводжує всю атмосферу ролика. Також можна побачити гарне житло Наді та її чоловіка Міші Кацуріна, яке стало фоном для відео.

Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції
Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції

Також Надя показала свої кулінарні таланти, співачка приготувала чудове різдвяне печиво. Після чого поправила гірлянду на ялинці та зробила декілька фотографій.

Зірка елегантно позувала на камеру, спочатку вона була в джинсах, білому топі та теплому светрі. Надя показала, як додає до свого образу розкішний кулон на шию. Пізніше вона переодягається в чарівну довгу сукню, яка гарно підкреслила її струнку фігуру.

Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції
Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції

Після цього співачка поділиться підготовкою святкового столу, де викладає вже готове печиво та інші страви. Ролик завершується несподіваним дзвінком, який підняв Наді настрій, і вона, махаючи рукою, прощається з фанатами.

Підписники відреагували на це відео лише позитивними коментарями, висловлюючи вдячність за створену новорічну атмосферу:

  • “Ти чарівна! Дуже красиво!”
  • “Атмосфера просто чудова, справжнє Різдво вже на порозі!”
  • “Обов’язково перегляну ‘Різдво. Ти не один’. Чекаємо на твій виступ!”
  • “Такий кайфовий відеоряд! Обожнюю цю новорічну атмосферу!”
  • “Відразу відчувається новорічний настрій, дякую за чудове відео!”
Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції
Надя Дорофєєва розповіла про свої різдвяні традиції

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.